Quantcast

http://picasion.com/

Ο ιερέας που αποδοκίμασε πιστή γιατί φορούσε μάσκα μιλάει για «παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου»

Για την κίνησή του να αποδοκιμάσει μια 74χρονη πιστή, η οποία φορούσε μάσκα μέσα στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, μίλησε ο ιερέας. Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ο ιερέας διέκοψε τη λειτουργία για να ζητήσει από μια 74χρονη πιστή
που φορούσε μάσκα για να προστατευθεί από τον κορωνοϊό, να περάσει έξω. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση της κόρης της 74χρονης στα social media.

«Αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο, σκοπεύουν να επιβάλλουν παγκόσμια δικτατορία μέσω του ΠΟΥ, η οποία θα καταλήξει στην δικτατορία ενός προσώπου, του Αντιχρίστου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιερομόναχος Ιγνάτιος.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν πιστεύει ότι δεν υπάρχει ο κορωνοϊός, απάντησε το εξής: «Υπάρχουν πολλοί ιοί. Τώρα αυτοί τον βάφτισαν έτσι. Δεν είναι πανδημία αυτό το πράγμα, με 202 νεκρούς στην Ελλάδα». Μάλιστα, όπως υποστήριξε ο ιερομόναχος, «πολλοί πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν οι δικοί τους από κορωνοϊό».

Περιγράφοντας το περιστατικό με την 74χρονη, δήλωσε: «Η εκκλησία είναι ιερός χώρος και εδώ κατοικεί ο Θεός και οι Άγιοι. Οι Άγιοι θεραπεύουν, δεν νοσείς από τους Αγίους. Της είπα δεν είναι σωστό να φοράτε μάσκα εντός του ναού, προσβάλλετε τον χώρο. Κι αν θέλετε οπωσδήποτε να τη φοράτε, πηγαίνετε έξω. Είπα ότι έτσι όπως είστε με τη μάσκα, είναι σαν να έχουμε καρναβάλι. Όταν βάζουμε μάσκα, δεν είμαστε καρναβάλι; Θέλει ο πονηρός εφόσον δεν έγιναν τα καρναβάλια να γίνουν μες στην εκκλησία. Εμείς θα κάνουμε το θέλημα του πονηρού ή το θέλημα του Χριστού; Ο Χριστός μας θέλει με το πρόσωπό μας καθαρό».

Όταν η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δ. Αμαραντίδου, του ανέφερε ότι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πιστεύει στον κορωνοϊό, ο ιερομόναχος δεν δίστασε να πει ότι ο Αρχιεπίσκοπος επειδή πιστεύει στον κορωνοϊό δεν πιστεύει στον Χριστό.


Δείτε το video:

18 σχόλια:

  1. Ομολογία πίστεως. Οι έχοντες ολιγοπιστία και κοσμικό φρόνημα, λαϊκοί, επίσκοποι και αρχιεπίσκοποι, παρεξηγούν τα ορθόδοξα λόγια του αγωνιστή ιερομόναχου. Το αν είναι 74χρονη ή 24χρονη δεν έχει καμία σημασία. Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο πρέπει να είναι εν Χριστώ, να αποβλέπει στην σωτηρία και όχι ουμανιστική, ανθρωπιστική, προτεσταντική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα βοηθούσε πολύ αν μας έλεγε κάποιος, ποιός έχει να λαμβάνει ΕΣΠΑ, η Μονή του ιερομόναχου που πάει κόντρα στο ρεύμα και στις αποφάσεις της άθεης Κυβέρνησης ή ο Ιερώνυμος με τις ΜΚΟ που συμπορεύεται και συμμορφώνεται με τον χρηματοδότη Καίσαρα? Τι λέτε ποιός από τους δύο είναι ανεξάρτητος?'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μία ακόμα ερώτηση. Ο καθηγητής που αποβάλλει τον άτακτο μαθητή, το κάνει από μίσος, ή από αγάπη για να τον επαναφέρει στην τάξη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκοταδισμός των καλυτερων στιγμων του βυζαντιου. Ετσι καπως χάθηκε ο μισος πληθυσμος της Ευρωπης απο την πανουκλα το μεσαιωνα. Τρεχε στις εκκλησίες για λιτανεία και κολλούσε ευκολοτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον ιερομόναχος.Αυτος είναι πρότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΟΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ
    ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΟΝΙΜΟΣ
    ΧΩΡΙΣ ΑΝΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλεος! Φτάνει με τον κάθε σαλταρισμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. an einai na martiriso gia tin pisti mou .na martiriso ala stin eklisia tha pao kai tis ikones tha filiso kai xoris maska (ase pou me ton kairo apodixtike pos ola einai moufa se sxesi me ton koronoio .gripoula einai reeeee kai to vaftizoun opos theloun giati kati theloun na petixoun .eksalou pote eipan alithia oi politiki kai tha legane kai tora .kleftes pseftes kai prodotes reee)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Imagine there's no heaven
    It's easy if you try
    No hell below us
    Above us only sky

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά τον καθάρισαν στη μέση του δρόμου. Να λές όλη την ιστορία και όχι μέχρι εκεί που σε συμφέρει...

      Διαγραφή
    2. Nothing to kill or die for
      And no religion too
      Imagine all the people living life in peace

      Διαγραφή
  10. ενα μικρο σχολιο, αν δεν υπηρχαν παγκοσμιες συμφωνιες ,διακινηση εμποριου κτλπ ουτε μακαρονια θα ειχες πατερ αλλα και ουτε στιν τιμη που τα βρισκεις.

    ΥΓ τελικα δεν ξερουμε ποιος εκπροσωπει τον αντιχριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εἶπε τό προφανές ὁ πανάξιος ἱερεύς τοῦ Ὑψίστου. Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούει ἀκουέτω καί ὁ νοῶν νοείτω._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σκοταδισμός για πάντααααααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΘΟΥΜΕ .ΚΑΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ .ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΠΡΟΩΡΑ.ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι εκ γενετής υποδουλομένος λόγο χριστιανισμού, δούλε του θεού!

      Διαγραφή
  14. Κι εσύ εξ ενηλικίωσης δούλος ίσως σε καποιο τραπεζικό δανειο, για να γίνεις μεγάλος και τρανός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ