Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Αντώνης Καραγεωργίου στον Φίλιππο

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Αντώνη Καραγεωργίου. Ο 19χρονος (16/4/2001) Βεροιώτης PF/C έχει ύψος 2.01, προέρχεται από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας και αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της
παραγωγικής διαδικασίας των τμημάτων υποδομής. Μεταγράφηκε πριν από 3 χρόνια στον ΠΑΟΚ, όπου και αγωνίστηκε για 1 χρόνο στα παιδικοεφηβικά τμήματα, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για 2 χρόνια με τα χρώματα της ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Την περασμένη σαιζόν αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια, επιτυγχάνοντας συνολικά 142 πόντους (6,8 ppg). Τώρα, όντας πλέον φοιτητής και μπασκετικά πιο ώριμος, επανέρχεται στη γενέτειρά του, παίρνοντας την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά στα σαλόνια της Α2 Εθνικής. 


Παραμένοντας διαχρονικά πιστοί στο δόγμα της ενδυνάμωσης του ποιοτικού τοπικού στοιχείου στο ρόστερ της ομάδας μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Αντώνης αποτελεί τον έκτο αθλητή της ομάδας για τη σαιζόν 2020-21 που κατάγεται είτε από το νομό Ημαθίας, είτε από όμορους νομούς της ΕΚΑΣΚΕΜ. Άρα, τουλάχιστον το 50% του ρόστερ της ομάδας μας για τη σαιζόν 2020-21 θα αποτελείται από τοπικούς αθλητές, κάτι το οποίο σε επίπεδο Α2 Εθνικής αποτελεί ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα.

«Αντωνάκη, καλωσόρισες και πάλι στο σπίτι σου. Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και τύχη και με το πάθος σου να βοηθήσεις την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της και μέσω αυτών να ικανοποιήσεις και τις προσωπικές σου φιλοδοξίες», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

2 σχόλια:

  1. Άλλος ένας ποιοτικός παίκτης προστίθεται στην ομάδα ενισχύοντας το τοπικό στοιχείο που φέτος είναι περισσότερο έντονο από ποτέ. Οφείλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια πάντα επιτυχίες κ εύχομαι τα παιδιά που θα σε ακολουθήσουν να έχουν ήθος ευγένεια κ σεβασμό όπως έχεις εσύ συγχαρητήρια κ στην μητέρα σου κ την γιαγιά σου που σου τα δίδαξαν αυτά κ εσένα κ τον αδελφό σου καλή σταδιοδρομία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ