Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Δευτέρα το πρωί πέριξ της παλαιάς Μητρόπολης

Για την εορτή του Αγίου Παντελεήμονος και τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη
Την Δευτέρα 27 Ιουλίου η Εκκλησία μας εορτάζει τη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού, ημέρα την οποία γιορτάζει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων. 
Την Δευτέρα το πρωί, ανήμερα της εορτής, θα ιερουργήσει στον Ιερό Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του Ιαματικού και θα τελέσει Χειροτονία Διακόνου. Ο Σεβασμιώτατος δεν θα δεχθεί ευχές στο Επισκοπείο και στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά όπως είθισται, αλλά μόνο κατά την διανομή του αντιδώρου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό.

Η Τροχαία Βέροιας, το πρωί της Δευτέρας θα προβεί σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να διεξαχθεί με ασφάλεια η θρησκευτική εκδήλωση. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε: 

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας, πάσης φύσεως οχημάτων, και η απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, την Δευτέρα 27-07-2020 και κατά τις ώρες 06:00 έως 12:00, στις κάτωθι οδούς:

- επί της οδού Περικλέους, από τη συμβολή της με την οδό Αντ. Καμάρα έως την συμβολή της με την οδό Κεντρικής,

- επί της οδού Αντ. Καμάρα, από την συμβολή της με την οδό Περικλέους έως την συμβολή της με την οδό Κ. Βαρλάμη.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς. Από τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν επηρεάζονται οι υπηρεσίες οδικής μαζικής μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ