Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντίσιος: Τα καλύτερα έρχονται για τη «Βασίλισσα»

Μπαράζ αποχωρήσεων στη Βέροια, καθώς μετά τον τεχνικό Κώστα Γεωργιάδη αποχαιρέτισε και ο βοηθός προπονητή Βαγγέλης Ντίσιος. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε από καρδιάς την ομάδα για την εμπιστοσύνη και τόνισε πως το μέλλον της «Βασίλισσας» θα είναι πολύ καλύτερο, όπως άλλωστε επιτάσσει η ιστορία της. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: 

«Με αφορμή τη λήξη του συμβολαίου μου και της συνεργασίας με την ΠΑΕ Βέροια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την επιλογή, την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση με την οποία πορευτήκαμε τους τελευταίους 7 μήνες. Επίσης, τους συνεργάτες προπονητές για την αγαστή συνεργασία και πορεία όλο αυτό το διάστημα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας που προσπαθούσαν να βελτιώνουν και να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μας. 

Τέλος,τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που εργάστηκαν με ζήλο, επαγγελματισμό και διάθεση. Ένα είναι σίγουρο, τα καλύτερα είναι μπροστά και σύντομα η ομάδα θα βρίσκεται εκεί που πραγματικά αξίζει και επιτάσσει η ιστορία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ