Quantcast

http://picasion.com/

Διαδήλωση υπέρ της διαδήλωσης στην Ελιά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, που τέθηκε προς ψήφιση αργά το βράδυ από την ολομέλεια της Βουλής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020 στο πάρκο της Ελιάς. Στη συγκέντρωση συμμετείχε η ΑΔΕΔΥ και η ΕΛΜΕ, με τις ομιλίες να πραγματοποιούν ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ημαθίας Θεόδωρος Κακαγιάννης και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Αλέκος Μόσχος. Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:








20 σχόλια:

  1. Η πλειοψηφία του λαού, είναι δεν είναι καμιά πενηνταριά. Γραφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις και ο κουκος αντε ξανα στο 3 τις εκατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει. Δεν θα ελεγα γραφικοί. Οτι δεν πήραν τίποτα χαμπάρι, ναι. Θα το ελεγα. Αν μοίραζαν δωρεάν λάχανα παρα δίπλα τους, με βεβαιότητα θα ηταν πολλαπλάσιοι. Ο λόγος τους, φθηνότερος απο ενα λάχανο. Γιατί; Μα ειναι στον δικό τους κόσμο. Μολις πριν ηταν Κυβέρνηση 'ολοι αυτοί. Μάθανε στους αγώνες, λέει. Στον ονειρεμένο κόσμο τους. Πάνε , οπως πήγαιναν πάντα, για κανένα μισάωρο να δώσουν το παρόν, και αναστέναζαν τα τσίπουρα για κανένα τρίωρο τουλάχιστον. Και ο κόσμος, οι πολίτες, εγω, τους βλέπαμε μεσα στην τρελή χαρά , την αγωνιστική βεβαίως βεβαίως, να αναπτύσσουν βαριά πολιτική. Κάτι λιγότερο απο ενα λάχανο , οπως ειπαμε. Και συνεχίζουν να αγωνίζονται, λέει. Δεν τα παρατάνε. Αλήθεια, γιατι καταντήσαμε ετσι; Όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο πορείες από 70 άτομα για τον ίδιο λόγο ούτε γι'αυτό δεν είστε άξιοι ...να κάνετε μια πορεία....γι'αυτό απαγορεύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την επόμενη πορεία,διαδήλωση,συγκέντρωση να την οργανώσεις εσύ...

      Διαγραφή
  5. lathos aderfe ,,MONO H XOUNTA EIXE APAGOLEUSH THS DIADILOSHS ,KAI O XRHSOXOHDHS O HMATHIOTHS NA TON XEROMASTE ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αληθινες γνησιες λαίκες πορειες δε σταματουν με κανενα νομοσχεδιο. Οι τυπολατρικες τελετουργιες των δηθεν αριστερων δεν μαζευουν πλεον κοσμο. Ο λαος αντιληφθηκε πως ειναι απατεωνες. Ποσο μαλλον οταν δε βοηθουν να εξαλειφθει η μαστιγα των μπαχαλακηδων. Ετσι δε θα παραπονιουνται κι αυτοι για προβοκατσιες.

      Διαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΡΕΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΡΕΦΕΙΣ.........ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕ......

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ - ΠΟΥ ΙΣΧΥΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ - Ο ΣΦΥΡΙΖΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΠΙ 4.5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ. ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ???? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΑΜΑΡΤΩΛΗ.

      Διαγραφή
  6. Οι ίδιοι και ίδιοι.
    Κουραστήκαμε από τους ίδιους γραφικούς ''δημοκράτες'' της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχω τη διάθεση ούτε καν να σχολιάσω, ούτε το λόγω που γίνεται η διαδήλωση, αλλά ούτε καν κυρίως τους δήθεν αγωνιστές της Αριστεράς που την περίοδο που κυβερνούσαν έκαναν τα χειρότερα, αλλά αυτοί τα έβλεπαν όλα καλά, διότι φορούσαν και φοράνε κομματικά γυαλιά. Τραγικοί ε τραγικοί, υποκριτές. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτη (και τελευταία φορά) φασιστερά. Ηθικό πλεονέκτημα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε και να πούμε πολλά, αρκεί να δούμε ποιοι παρευρίσκονται.
    Αυτό αρκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντε βλεπεις μια τους φελους του κκε που ειναι 6-7 γνωστοι γραφικοι που τα μυαλα τους ειναι 100 χρονια πισω αντε λες, αλλα αυτοι δεν ντρεπονται? κυβερνησαν το λαο τον διελυσαν τους εριξαν μαυρο ο λαος ακομα δεν το χουν παρει χαμπαρι? ακομα και το πεθαμενο το πασοκ θα τους περασει αυτοι και ο κουκος. οποιον ρωτησεις τι ψηφισαν το 2015 θα πουν οχι συριζαν γιατι ντρεπονται τι κομμα ψηφισαν.
    ντροπη βρε παιδια μονο που βγηκατε και φωτογραφια......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σωσε το λαο σου προγουλα μου εσυ Μαρκουλη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το 90% από όλους αυτούς είναι καθηγητές. Όλοι αυτοί δηλαδή μαθαίνουν στα παιδιά μας παιδεία? Η ανοησία κάποιων ανθρώπων είναι στο ζενίθ το τελευταίο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νά διαμαρτύρωνται ἁπλοῖ πολῖτες γιά τό προδήλως ἀντισυνταγματικό νομοσχέδιο - λάστιχο εἶναι λογικό.

    Ἀλλά νά παρευρίσκωνται ἀνάμεσά τους καί Σκοπιανοτσολιάδες, πού ἡ ἀγαπημένη τους κυβέρνησι τάραξε τόν κόσμο πού ἀντιδροῦσε στήν προδοσία τῶν Πρεσπῶν στά χημικά στό Πισωδέρι, στήν Θεσσαλονίκη καί στήν Ἀθήνα εἶναι ἐξοργιστικά προκλητικό._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αριστεροι με εξοχικα και πολυτελεστατα αυτοκινητα. ρε φερατε αυτοδυναμη νδ εν μεσω μνημονιων, τι δε καταλαβατε? τετοια σιχασια ο λαος για του λογου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όταν θα μας....αγαπάει ο Κούλης ,τον Χειμώνα,δεν θέλω κλάματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλιο φελε τι νομιζεις αυτοι που σας σχολιαζουν οι νεοδημοκρατες??? εισαι πολυ λιγο, καποιοι εδω ειναι αριστεροι , και αληθινοι δεξιοι !!! δεν ειναι φελοι σαν εσενα !!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ