Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε όσα έγιναν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου στα Τρίκαλα Ημαθίας

Με επιτυχία εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου το νέο γήπεδο μπάσκετ στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου των Τρικάλων Ημαθίας. Το γήπεδο είναι μία δωρεά του γνωστού προπονητή μπάσκετ που διαπρέπει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, του Δημήτρη Ιτούδη με καταγωγή από τα Τρίκαλα.
Αρκετός κόσμος βρέθηκε στα εγκαίνια ενώ την κορδέλα του γηπέδου έκοψαν μαζί ο Δημήτρης Ιτούδης και ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στον κ. Ιτούδη από τον δήμο Αλεξάνδρειας και από την Τ.Κ. Τρικάλων. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου χάρισε από ένα προσωπικό δώρο στον Δημήτρη Ιτούδη και στη σύζυγό του. Ήταν μία όμορφη εκδήλωση, ωστόσο η ουσία όλων είναι η δημιουργία ενός γηπέδου μπάσκετ από έναν άνθρωπο άκρως πετυχημένο, που παρά τη δόξα και την επιτυχία που γνωρίζει δεν ξέχασε τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του ανέφερε: «Η σημερινή μέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τα Τρίκαλα και εγώ ως Δήμαρχος θέλω εκ μέρους των πολιτών να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και να αναγνωρίσω την προσφορά του Δημήτρη Ιτούδη, στη νεολαία και ιδιαίτερα στον αθλητισμό ανακατασκευάζοντας το γήπεδο Μπάσκετ του Σχολείου. Η σημερινή μέρα είναι επίσης σημαντική και για τους συγγενείς του Δημήτρη Ιτούδη που βλέπουν να αναγνωρίζεται η συνεισφορά του δικού τους ανθρώπου. Η δωρεά του Δημήτρη του Τρικαλινού Δημήτρη δείχνει την ύψιστη σημασία της προσφοράς δημότη μας απ όπου και αν βρίσκεται στο κόσμο. Το όνομα σου Δημήτρη Ιτούδη έχει καταξιωθεί στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στο χώρο του Αθλητισμού και είναι αναγνωρισμένο σε ολόκληρο το κόσμο».

Δείτε όσα έγιναν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ