Quantcast

http://picasion.com/

Η Μπέλλα έπεσε με τα μούτρα πάνω σε τζαμαρία!

Δείτε το χιουμοριστικό video
Ένα ατυχές συμβάν είχε το γνωστό μοντέλο, Ιωάννα Μπέλλα. Η μελαχρινή καλλονή από τη Βέροια, τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Μυκόνου αλλά εκεί της προέκυψε ένα ατυχές συμβάν, 
λίγο διαφορετικό από
τα άλλα... Πιο συγκεκριμένα η Σταρ Ελλάς 2018 τραβούσε βίντεο με το κινητό της, τη θέα που υπήρχε, αλλά όντας αφοσιωμένη στο κινητό της, δεν πρόσεξε τη τζαμαρία που υπήρχε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της. Ευτυχώς για την ίδια δεν τραυματίστηκε, αν και όπως φαίνεται από το video τρόμαξε πολύ.

10 σχόλια:

  1. Φοβερή είδηση για ακόμα μια φορά, είχα μια ανησυχία είναι η αλήθεια, που πήγε; τι εφαγε; που κάνει insta stories; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελάστε όσο θέλετε και μετά βγείτε βόλτα στη γειτονιά σας και στα πάρκα..εκεί που είναι και αυτα που κάνει αυτο το κορίτσι, ούτε στα ονειρα σας..Ας πηγαινατε σε αυτα τα μέρη και ας τρακερνατε συνεχεια σε τζαμαριες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που ξέρεις εσυ ότι δεν τα έχουμε κάνει .... απλά δεν πληρώνουμε τους μαϊντανόυς των σοσιαλ και τα κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας .

      Διαγραφή
    2. Σιγά τον πολυέλαιο. Σαν πλαστική ντομάτα.θα ήταν πιο όμορφη αν ήταν φυσική .όσο για το τι ζει..ζει ότι ζούνε όλες οι παρόμοιες,πάντα με αξιοπρέπεια κ αληθινή αγάπη. Δικαίωμα της κ γούστο της..αλλά όχι κ να την ζηλεύεις,το αντίστροφο μάλλον.

      Διαγραφή
    3. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΤΗ... ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ!

      Διαγραφή
  3. Η Μπέλλα ποια είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΝΙΑ ..... ΕΠΕΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι κι εγω κατα αυτων των "ειδήσεων". Ομως,το κορίτσι, ζει το ονειρό της. Αυτο ηθελε, το πέτυχε. Το πρόβλημα θα ηταν οι εκπτώσεις στην αξιοπρέπεια. Οσο για τους σχολιαστες, και εμου συμπεριλαμβανομένης, περαστικά μας. Πάντα σε σχέση με τα όνειρά μας, που απλά μενουν ονειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιο ειναι το "ονειρο" της που μαλιστα το πετυχε κιολας;;;; εαν φυσικα την καθε χαζομαρα και το καθε καραγκιοζλικι το ονομαζουμε "ονειρο", ε, τοτε...!!!!

      Διαγραφή
  6. Ποιο όνειρο της, φίλε μου; Σήμερα ολοκληρώθηκε η κατάθεση μηχανογραφικών για τα ΑΕΙ. Γιατί να πάνε να σπουδάσουν οι κοπέλλες, όταν υπάρχουν τέτοια πρότυπα, και να μην ''κουτουλάνε'' και αυτές σε ...πληρωμένα τζάμια;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ