Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκκοκκιστών ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 30 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Εκκοκκιστών και Εξαγωγέων Βάμβακος (ΠΕΕΕΒ) για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2020 - 2022. Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Αντώνιος Σιάρκος ενώ αντιπρόεδρος
εκλέχθηκε ο Βεροιώτης Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου, υιός του τέως προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας Νίκου Ουσουλτζόγλου. Ο Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου έχει διατελέσει και στο παρελθόν μέλος του ΔΣ της ΠΕΕΕΒ και συγκεκριμένα ως ταμίας κατά τη διετία 2018 - 2020.


Το νέο ΔΣ έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Αντώνιος Σιάρκος 
Αντιπρόεδρος: Πρόδρομος Ουσουλτζόγλου
Γεν. Γραμματέας: Δημήτριος Πολύχρονος
Ταμίας: Δημήτριος Δοντάς
Μέλη: Ευθαλία Βουδούρη,Βασίλειος Μάρκου, Χαράλαμπος Χατζεημμανουήλ

Με δήλωσή του ο κ. Σιάρκος τονίζει ότι «Σκοπός της νέας Διοίκησης είναι η συνέχιση της πολύς καλής προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, προκειμένου όλοι όσοι εμπλέκονται στην αλυσίδα βάμβακος να συμβάλλουν στην οργανωμένη πλέον ανάδειξη του προϊόντος όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως.  Οι συνθήκες πλέον έχουν ωριμάσει ώστε το ελληνικό – ευρωπαϊκό βαμβάκι να μπορέσει να προβάλει τα πλεονέκτημά του ανά τον κόσμο, να βελτιώσει τη θέση του στην παγκόσμια αγορά και να καθιερωθεί ως brand name».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ