Quantcast

http://picasion.com/

Άγρια συμπλοκή στα Δικαστήρια της Βέροιας

Πλακώθηκαν Ρομά και έσπασαν αυτοκίνητα!
Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουλίου 2020 όταν ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ μιας ομάδας περίπου 10 - 15 Ρομά που βρέθηκαν στα
Δικαστήρια με αφορμή την εκδίκαση υπόθεσης. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, μια ομάδα Ρομά εισέβαλαν εντός του Δικαστικού Μεγάρου με απειλητικές διαθέσεις, κρατώντας μάλιστα και ξύλα και άρχισαν να «πλακώνονται» με μια άλλη ομάδα Ρομά. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, με τον καβγά να μεταφέρεται στον προαύλιο χώρο, όπου η κατάσταση έδειχνε αρχικά να εξομαλύνεται, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγιναν και προσαγωγές ατόμων στην Αστυνομική Διεύθυνση.
Σύντομα όμως ακολούθησε και νέα συμπλοκή, με τους εξαγριωμένους εμπλεκόμενους μάλιστα, όπως αναφέρουν πολίτες που βρέθηκαν εκεί, να ξεσπούν και στα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ των Δικαστηρίων. Στο σημείο παραμένει δύναμη της Αστυνομίας.

30 σχόλια:

  1. Και στο τέλος θα τους επιβληθεί πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε κλειστό χώρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει που τους λέτε και Ρομά, αυτοί λοιπόν οι Γύφτοι δεν θα γίνουν ποτέ άνθρωποι, μια ζωή κινούνται και επιβιώνουν μέσα από παρανομίες, κλοπές, και δολοφονίες. Η πολιτεία θα πρέπει πλέον να πάρει άμεσα κατασταλτικά μέτρα κατά των Γύφτων για να ηρεμήσουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το "ΡΟΜΑ" φαίνεται το ξύλο, οι κλοπές, οι διαρρήξεις, τα ναρκωτικά είναι πιο ευπεπτά, ακούγονται πιο ωραία στο αυτί και πιο "καλλιτεχνικά". Ρε δεν μας παρατάτε!

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ !!!!!ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαστε ρατσιστές. Έλληνες υπήκοοι έπρεπε να γράψετε. Τώρα καταλαβε όλος ο κόσμος ότι ήταν γιούφτοι και θα σχηματίσει κακήν εντυπωσιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia mia akoma fora kanoun oti theloun epibalontas to diko tous nomo os pote tha sinexistei auti i katastasi me tou guftous autoi den prokeitai pote na ginoun anthropoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφου τα παρασιτα αυτα τρωνε και πινουνε σε βαρος ολων μας καλα μας κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι τα παραπάνω ρατσιστικά σχόλια είναι χειρότερα από τους βανδάλους στο δικαστήριο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν αξιζει ουτε νασχολιασει κανεις. ελπιζω να μην εχεις παιδια να ζησουν σε αυτο το περιβαλον.

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω να κάνεις πλάκα.

      Διαγραφή
    3. Αν με εννοείτε, δεν αστειεύομαι, μια λανθασμένη και άρρωστη ιδεολογική πίστη είναι πολύ χειρότερη από τη σωματική βία. Στα προηγούμενα σχόλια, μια φυλή απορρίφθηκε και όχι ο συγκεκριμένοι παραβάτες. Αυτό σημαίνει ότι αύριο θα είναι η σειρά των ατόμων με ειδικές ανάγκες και μεθαύριο εσείς, εγώ και οι ηλικιωμένοι μας…

      Διαγραφή
    4. σκασε ΚΟΜΜΟΥΝΙ

      Διαγραφή
    5. Σκασμος εσυ βλακα

      Διαγραφή
  8. Λιγα λογια για τους αξιοτιμους ψηφοφορους του Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα χα!!! Ωραίος ρε φίλε με έκανες και γέλασα.
      Πόσο δίκιο έχεις.

      Διαγραφή
    2. Που κολλάει ο σύριζα ρε μπούφε;

      Διαγραφή
    3. ειστε εμμονικος κυριε ανωνυμε (στις 2.50)?

      Διαγραφή
    4. Που να καταλάβεις που κολλάει! Λογικό!

      Διαγραφή
  9. Να μάθετε να ψηφίζετε,ζωαδια.
    50 χρόνια ατιμώρητοι από όλες τις κυβερνήσεις.
    50 χρόνια τώρα,Πασοκοσυριζα και ΝΔ μας σώζουν,
    Τα κόμματα χρωστάνε πάνω από 500.000.000€ σε δάνεια που έχουν πάρει,
    Και που θα τα πληρώσεις εσυ,έλληνα μακακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ χρωστανε,οχι ολα τα κομματα.Να εισαι πιο ακριβης παρακαλω.

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια σε μερικούς που είναι υπέρ των "ρομά" , φαίνεται ότι γίνανε κουμπάροι ή παντρεύτηκαν γύφτισσα ! Όταν σε κάνουν ζημιά φίλοι μου , τότε ελάτε να μιλήσουμε , πολύ πονάει ..... και κάτι τελευταίο , αυτοί ακόμα δεν γνωρίζουν την λέξη Ρομά ! ντεν είμι εγκό τομά γκιφτο είμι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι υπέρ αλλά ούτε κατά τους Ρομά αγαπητέ μου. Ομάδες ποδοσφαίρου είναι;
      Εάν υπάρχει εγκληματίας που βλάπτει την περιουσία του ιδιοκτήτη, τότε ο νοικοκύρης, προκειμένου να προστατευθεί πρέπει πρώτα να εκπληρώσει δύο από τα καθήκοντά του.
      Να ψηφίσει τους σωστούς πολιτικούς που ενισχύουν την αστυνομία και από την άλλη να ασφαλίσει καλά την περιουσία του.
      Αυτό κάνουν οι έξυπνοι συμπολίτες μας και δεν ξεσπούν στους αδύναμους...

      Διαγραφή
    2. Αυτό λέμε και εμείς. Ούτε ΡΟΜΑ ούτε ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Να τους αποκαλείς αυτό που είναι!

      Διαγραφή
    3. Οι Ρομά που ζουν στην Ελλάδα (ή αλλιώς Τσιγγάνοι ή Γύφτοι) αποτελούν μειονότητα της Ελλάδας. Ο πληθυσμός των Ρομά στην Ελλάδα πιστεύεται ότι ανέρχεται σύμφωνα με το κράτος στους 110.000 , ενώ γύρω στους 200.000-300.000 ανθρώπους σύμφωνα με άλλους φορείς.
      Οι Ρομά προέρχονται από την βόρεια Ινδία, από τις πολιτείες του Ρατζαστάν και του Παντζάμπ. Τα γλωσσικά στοιχεία δείχνουν ότι οι ρίζες της γλώσσας των Ρομά βρίσκονται στην Ινδία. Η γλώσσα τους έχει γραμματικά χαρακτηριστικά των ινδικών γλωσσών και μοιράζεται μαζί τους ένα μεγάλο μέρος του βασικού λεξικού τους, για παράδειγμα, μέρη του σώματος ή καθημερινές ρουτίνες.
      Η ιστορία των Ρομά στην Ελλάδα χρονολογείται από τον 15ο αιώνα. Η λέξη Γύφτος (Gypsie στα Αγγλικά) που χρησιμοποιείται μερικές φορές για τον λαό Ρομά τους δόθηκε για πρώτη φορά από τους Έλληνες, οι οποίοι πίστευαν ότι η καταγωγή τους ήταν αιγυπτιακή. Λόγω του νομαδικού τους χαρακτήρα, δεν συγκεντρώνονται σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, αλλά διασκορπίζονται σε όλη τη χώρα. Η πλειοψηφία των Ελλήνων Ρομά είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί που μιλούν Ελληνικά αλλά και την μητρική τους γλώσσα, τα Ρομά η αλλιώς Τσιγγάνικα η Γύφτικα. Εξαίρεση αποτελούν οι Ρομά που ζουν στη δυτική Θράκη που είναι στην πλειοψηφία τους Μουσουλμάνοι .

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ Ανώνυμος, δεν κατηγορώ τον χαρακτηρισμό κάποιου, για παράδειγμα, αν κάποιος με αποκαλεί Λευκό Έλληνα και Μακεδόνα, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
      Ο ρατσισμός είναι όταν, για παράδειγμα, ένας άλλος Έλληνας δεν ακολουθεί τους κανόνες της κοινωνίας και επειδή είναι εγκληματίας, οι επικριτές, προσβάλλουν γενικά εμένα και το γένος μου.
      Αγαπητέ μου, οι ρατσιστές προτιμούν μια ασπρόμαυρη κοινωνία και αυτό έχει αποδειχθεί πολύ κακό για την ανθρωπότητα!

      Διαγραφή
  11. ΚΟΨΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νέα ήθη: οι γύφτοι λέγονται Ρομά, οι πούστηδες gay και το τσύριζα έγινε κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι γυφτοι αντιμετωπιζονται με γεωργιανους οι ρωσοποντιους, ολα τα υπολοιπα ειναι σαχλαμαρες.

    το παραπανω σχολιο ειναι προιον διακωμωδησης της καταστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ