Quantcast

http://picasion.com/

Αεροψεκασμοί για τα κουνούπια σε Κλειδί και Μάλγαρα

Ο δήμος Αλεξάνδρειας με επίσημη ενημέρωσή του γνωστοποιεί τη διενέργεια αεροψεκασμών για καταπολέμηση των κουνουπιών σε Ορυζώνες και Υγροτοπικά συστήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα πλαίσια του έργου «Έργο καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τα έτη 2020 – 2022». Οι αεροψεκασμοί θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Ιουλίου στο Αρδευτικό Μαλγάρων Π.Ε. Θεσσαλονίκης και στο Αρδευτικό Κλειδιού Π.Ε. Ημαθίας.

Πεδίο Εφαρμογής-περιοχές:

Φυσικό και Αγροτικό Περιβάλλον (ορυζώνες) στην ευρύτερη περιοχή των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης & Ημαθίας (40.000 στρέμματα).

Συγκεκριμένα:

Πέμπτη, 30/07/2020:
Αρδευτικό Μαλγάρων Π.Ε. Θεσσαλονίκης
Αρδευτικό Κλειδιού Π.Ε. Ημαθίας

Σκεύασμα (δραστική ουσία): Aqua K-Othrine

Η εφαρμογή δεν θα γίνει σε κατοικημένες περιοχές, ωστόσο κατά την εκτέλεση της πτήσης από και προς τις περιοχές εφαρμογής ενδέχεται το ελικόπτερο να διέλθει κοντά από κατοικημένες περιοχές, χωρίς αυτό να εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

3 σχόλια:

  1. Σε λίγο θα αρχισουμε να τσιμπαμε και εμεις! Οτι να ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟΝ ΓΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΤΑ2/3 ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΎ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανεξέλεγκτη καλλιέργεια ρυζιού έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα με τους πληθυσμούς των εντόμων τα τελευταία χρόνια. Ενώ κατασπαταλά και τεράστιους όγκους αρδεύσιμου νερού από άλλες καλλιέργειες. Βέβαια, η περιφέρεια περί άλλα τυρβάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ