Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σήκωσε» 3 εγκαταλελειμμένα οχήματα στη Βέροια η Δημοτική Αστυνομία

Στην περισυλλογή τριών εγκαταλελειμμένων οχημάτων προχώρησε την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας. Τα οχήματα βρίσκονταν εντός των διοικητικών ορίων του δήμου Βέροιας και η περισυλλογή τους έγινε με σκοπό την συμβολή στην αποτροπή της ρύπανσης του περιβάλλοντος
και στην αποδέσμευση χώρων στάθμευσης. Όπως ενημερώνει η Δημοτική Αστυνομία, η διαδικασία περισυλλογής ενός εγκαταλελειμμένου οχήματος γίνεται κατ’ εφαρμογή του Π.Δ. 116/2004 (ΦΕΚ 81/Α’/6-3-2004). Τα οχήματα που αποσύρονται παραδίδονται σε εγκεκριμένο σύστημα συλλογής Οχημάτων Τέλους Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ) και οδηγούνται στην ανακύκλωση όπως ορίζει το ανωτέρω Προεδρικό Διάταγμα.

Στόχος αυτής της συνεχής προσπάθειας είναι τα οχήματα που αποτελούν απόβλητα, λόγω της κατάστασης που βρίσκονται και δεν δύναται να ανταποκριθούν για τον σκοπό τον οποίο προορίζονται, να μην θέτουν σε κίνδυνο το περιβάλλον, την δημόσια υγεία, την δημόσια περιουσία και την ασφάλεια των κατοίκων.





4 σχόλια:

  1. Έχει ακόμα καμιά πενηνταριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω πάρει τηλέφωνο για γνήσιο στην δημοτική αστυνομία και μου ειπαν ότι έχουν μηχανικό πρόβλημα τα οχήματά τους ενώ έμαθα ότι έχουν ξεμείνει από βενζίνη, όπως και άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Γίνονται αυτά τα πράγματα σε εποχές 2020?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και είχα ξεχάσει που το πάρκαρα. Που το πήγανε βεροιωτη ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ