Quantcast

http://picasion.com/

Βεροιώτης Μελισσοκόμος πήρε όλο το... μέλι από τον «Τροχό της Τύχης»

Κέρδισε 5.220€
Την τύχη του στο τηλεπαιχνίδι του STAR ο «Τροχός της Τύχης», με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη, δοκίμασε στο επεισόδιο της Τρίτης 9 Ιουνίου 2020 ο Βεροιώτης Αβραάμ Παυλίδης. Ο Αβραάμ είναι Μελισσοκόμος, μένει στη Βέροια αλλά η καταγωγή του είναι από τα Καβάσιλα. Ήταν αυτός 
που έκανε ποδαρικό στο παιχνίδι, αφού ήταν ο πρώτος που βρήκε λέξη στη λεξομαχία κερδίζοντας 100€ και ο πρώτος που γύρισε τον Τροχό της Τύχης. Αν και η συνέχεια του επιφύλασσε χρεοκοπία, δεν πτοήθηκε, κατάφερε να λύσει σχεδόν όλους τους γύρους και να αναδειχθεί ένας από τους καλύτερους και τυχερότερους παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι. Ο τροχός του έφερνε μεγάλα ποσά και κατάφερε να φτάσει στον τελικό με 3.480€.

Στο γύρισμα του τελικού, έτυχε τον φάκελο με τον αριθμό 3, κάτι που ο παρουσιαστής το θεώρησε σημαδιακό, μιας και ο Αβραάμ είναι οπαδός του Άρη. Τελικά μπορεί ο φάκελος να μην περιείχε το αυτοκίνητο, περιείχε όμως 2.000€ που τα κέρδισε καταφέρνοντας να λύσει τον γρίφο, φεύγοντας από το παιχνίδι με 5.480€, ξεπερνώντας τον Βεροιώτη Ηλεκτρολόγο Γιώργος Χατζηγεωργίου που κέρδισε 5220€. Βέβαια, προς το παρόν, το ρεκόρ κρατάει η Ναουσαία Κατερίνα Καλαϊτζοπούλου που κέρδισε 5.620€. Δείτε φωτογραφίες και ολόκληρο το επεισόδιο εδώ:











6 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ