Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο με ΙΧ και ποδήλατο στον δρόμο Μακροχώρι - Σταυρός

Στο Νοσοκομείο ο ποδηλάτης
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουνίου 2020 μεταξύ ΙΧ και ποδηλάτου, στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα μεταξύ Μακροχωρίου και Σταυρού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις

πληροφορίες του veriotis.gr, περίπου στις 11 το βράδυ, ποδήλατο στο οποίο επέβαινε άνδρας περίπου 35 ετών, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας περίπου στην ίδια ηλικία, λίγο μετά την έξοδο του Σταυρού προς Βέροια. 
Ο ποδηλάτης που είναι κάτοικος Βρυσακίου, με τη σύγκρουση έπεσε με δύναμη επάνω στο μπαρμπρίζ του αυτοκινήτου, όπως μαρτυρούν και οι εικόνες, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Αμέσως στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Τροχαίας Αλεξάνδρειας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ποδηλάτη για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας. Σύμφωνα με τους διερχόμενους που είδαν τον ποδηλάτη πριν τον παραλάβει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία. Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ