Quantcast

http://picasion.com/

ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανάκι στην Ανοίξεως

Στο νοσοκομείο ο αναβάτης
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιουνίου 2020 στη Βέροια δίπλα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Ανοίξεως, με εμπλεκόμενα ένα αυτοκίνητο και ένα μηχανάκι και αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα. Συγκεκριμένα,
σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ήταν περίπου 5 το απόγευμα, όταν στη διασταύρωση της Ανοίξεως με την Μ. Αλεξάνδρου, όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαρές γυναίκες, συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε ένας άνδρας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι. Στο συμβάν έσπευσε η Τροχαία Βέροιας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον οδηγό του δικύκλου και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Τα ακριβή αίτια του τροχαίο ερευνά η Τροχαία Βέροιας.

4 σχόλια:

  1. σε προηγουμενο αρθρο που αφορα την νεα αναπλαση ειχα γραψει για ορατοτητεσ στισ καθετεσ οδουσ στην ανοιξεως ασ το δει ο δημος δεν παιζουν με αυτα τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμος Βέροιας
    Ο Δήμος που τα πεζοδρόμια είναι σε διάσταση μεγαλύτερ από τους δρόμους
    Με τέτοιους αντιδημάρχους όμως τι παράπονο να κάνουμε εμείς οι πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀκριβῶς! Καί νά 'πῇ κανείς ὅτι εἶναι σωστά πεζοδρόμια; Τόν μισό χῶρο τῶν «πεζοδρομίων» τόν καταλαμβάνουν παρτέρια. Νά κόπριζαν μόνον ἐκεῖ οἱ δεσποζόμενοι καί ἀδέσποτοι σκύλοι καί ὄχι παντοῦ τοὐλάχιστον!

      Διαγραφή
  3. Την προηγούμενη εβδομάδα το απόγευμα αγροτικό ανέβαινε με 80 χιλόμετρα πατημένα την Κεντρικής στο ύψος της δημοτικής αγοράς σαν να μήν υπήρχε κόσμος και άλλοι δρόμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ