Quantcast

http://picasion.com/

Τροχαία με 2 νεκρούς σε 10 λεπτά στη Χαλκιδική

Δύο άνδρες 50 και 51 ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο
Δύο τροχαία δυστυχήματα με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στην Χαλκιδική. Το ένα τροχαίο σημειώθηκε στις 19:30 στην παλαιά επαρχιακή οδό Μουδανιών - Κασσάνδρας ενώ μόλις 10 λεπτά αργότερα ένα ακόμη τροχαίο λάμβανε χώρα στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου - Σιθωνίας. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία για τα δύο τροχαία: 

«Χθες (13 Ιουνίου 2020) και ώρα περίπου 19.30 στο 12χιλιόμετρο της παλαιάς επαρχιακής οδού Μουδανιών – Κασσάνδρας στο ύψος της Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σιδερένιους στύλους περίφραξης και ακολούθως σε 2 Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.»
«Χθες (13 Ιουνίου 2020) και ώρα περίπου 19.40 στο 6 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πολυγύρου – Σιθωνίας, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ