Quantcast

http://picasion.com/

Από αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου ο «Γιάννης» στο Τσερμένι επιστρέφει!

Πλήρως ανανεωμένος και με νέες προσθήκες στο μενού!
Ένα από τα χαρακτηριστικά και θρυλικά ψητοπωλεία της Βέροιας που έγραψε την δική του ιστορία για τέσσερις δεκαετίες. Ξεκίνησε προσφέροντας το καλύτερο μπιφτέκι της πόλης, λατρέψαμε όλα τα υπόλοιπα

στο μενού του, έγινε γρήγορα σημείο αναφοράς και κλασσική επιλογή για delivery, take away ή για το «πάμε να αράξουμε στον Γιάννη;». «Ο Γιάννης» στο Τσερμένι, μας αποχαιρέτισε για ένα μικρό διάστημα για να ανανεωθεί και να περάσει στην νέα εποχή.
Πλέον είναι έτοιμος να μας υποδεχθεί από την Τρίτη 23 Ιουνίου στον νέο του χώρο. Με νέα χρώματα, ανανεωμένο logo, απίστευτα όμορφη δουλειά στο εσωτερικό του, σύγχρονη διακόσμηση και ιδανικό περιβάλλον για μικρές ή μεγαλύτερες παρέες, ο «Γιάννης» στο Τσερμένι είναι πλέον έτοιμος να συνεχίσει την ιστορία του εκεί που σταμάτησε.
Και φέρνει ακόμα περισσότερες επιλογές στο μενού του. Καθώς από την Τρίτη θα μπορούμε να απολαύσουμε, όχι μόνο τα αγαπημένα κλασσικά του, τα μπιφτέκια του, σε μερίδα, σε σάντουιτς ή σε burger, τα υπόλοιπα ψητά του και τις σαλάτες του, στην σταθερά καλή ποιότητά του, αλλά και νέες προσθήκες στο μενού, όπως ιδιαίτερες σαλάτες, ορεκτικά και σούβλες για όσους επιμένουν μερακλίδικα!

Από αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 και πάλι κοντά μας στην Μάρκου Μπότσαρη 27. Πάρτε μια πρώτη γεύση...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ