Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

To πρόγραμμα του Προέδρου του ΕΛΓΑ σε Βέροια, Κοζάνη και Έδεσσα - Ποιους θα συναντήσει;

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος θα επισκεφθεί τα υποκαταστήματα του Οργανισμού Βέροιας και Κοζάνης και θα συναντηθεί με τους Αντιπεριφερειάρχες Ημαθίας Κωσταντίνο Καλαϊτζίδη και Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή κατά τη διάρκεια της περιοδείας του
από την Δευτέρα 22 Ιουνίου έως την Τετάρτη 24 Ιουνίου. Διαβάστε αναλυτικά τις επισκέψεις του προέδρου ΕΛΓΑ:

-Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στη Συνεταιριστική κονσερβοποιία ΑΛ.Μ.ΜΕ στην Κουλούρα Ημαθίας, στις 12.30 μ.μ. σε συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ με τους προέδρους των Αγροτικών Συνεταιρισμών Κουλούρας, Βέροιας, Μέσης, Μελίκης και Αλιάκμονα.

-Την Τρίτη 23 Ιουνίου στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, στις 12.00 μ.μ. σε συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ με τον Γιώργο Κασαπίδη. 


-Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο γραφείο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Έδεσσα, στις 11.00 π.μ. σε συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ με τον Αντιπεριφερειάρχη Ιορδάνη Τζαμτζή.

1 σχόλιο:

  1. Ακομη πιστευετε καποιοι τον Πρωθυπουργο οτι δεν παμε σε εκλογες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ