Quantcast

http://picasion.com/

Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της Αστυνομίας έμποροι ναρκωτικών - Πιάστηκαν με 13,7 κιλά ηρωίνη

Στη σύλληψη ηγετικού στελέχους και τριών μελών οργανωμένου κυκλώματος προμήθειας, κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή προσωπικού των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Θεσσαλονίκης και αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης. Πρόκειται για ημεδαπούς, τρείς άντρες ηλικίας 49 (ηγετικό στέλεχος), 52 και 25 ετών και μία 41χρονη γυναίκα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, οι προαναφερόμενοι, εντοπίστηκαν μεσημβρινές ώρες χθες (18-06-2020), να κινούνται με τρία οχήματα, τα οποία ακινητοποιήθηκαν για έλεγχο στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα αυτοκίνητα και σε οικίες που διέμεναν στην περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
• 13 κιλά και 728 γραμμάρια ηρωίνης συσκευασμένα σε 27 δέματα
• Μικροποσότητα κάνναβης
• 1.500 ευρώ
• 5 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους και
• 7 πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 49χρονος άντρας, με άμεσους συνεργούς τους υπόλοιπους τρείς, είχε αναλάβει το ρόλο της προμήθειας ποσοτήτων ηρωίνης από τη συμμορία, οργανώνοντας παράλληλα τη μεταφορά τους από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, για περαιτέρω διακίνησή τους στο πολεοδομικό συγκρότημα.
Κατά τις μετακινήσεις τους και προκειμένου να αποφύγουν πιθανά σημεία αστυνομικού ελέγχου, χρησιμοποιούσαν ένα από τα τρία οχήματα ως προπομπό, ενώ από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου, στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ