Quantcast

http://picasion.com/

Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών στη Μητρόπολη Βέροιας

Ξεκινούν την Δευτέρα 15 Ιουνίου για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων και την Τρίτη 16 Ιουνίου για τους μαθητές του ΕΠΑΛ, οι Πανελλαδικές εξετάσεις, με τους υποψηφίους μαθητές της Ημαθίας να διεκδικούν μια θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της επιλογής τους. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων. Η Θ. Λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό στη Βέροια. 

Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας θα διαβαστεί ειδική περιστασιακή ευχή για τους μαθητές, ενώ ο Μητροπολίτης θα μοιράσει τους μαθητές από μια εικόνα της Παναγίας και από ένα στυλό με τις ευχές του. 


7 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία σε όλους! Μπρο μου θα σκίσεις 💪

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις πανελλαδικές υπάρχει άκρατος ανταγωνισμός! Δηλαδη τα παιδιά μας ζητάνε την βοήθεια του Θεού να μείνουν απ'έξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὄχι, ζητοῦν τήν βοήθεια τοῦ Θεοῦ ν' ἀποδώσουν καλά στήν γραπτή δοκιμασία, ν' ἀνταμειφθοῦν οἱ κόποι τους, καί στό τέλος νά εἰσαχθοῦν οἱ καλλίτεροι, πρᾶγμα ἀπολύτως δίκαιο, ἀναγκαῖο καί θεμιτό. Οἱ πειό προχωρημένοι στά πνευματικά δίνουν ἔμφασι στό αἴτημα «Γενηθήτω τό θέλημά σου», διότι γνωρίζουν νά ζητοῦν «πρῶτον τήν βασιλείαν τοῦ Θεοῦ καί τήν δικαιοσύνην Αὐτοῦ». (Ματθ. ς΄ 33)

      Διαγραφή
  3. Εν ετη 2020 να πιστευουν σε φανταστικους φιλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπε ο άθεος που μισεί τους συνανθρώπους του και τους επιτίθεται αναίτια χωρίς να τον έχουν βλάψει στο παραμικρό....

      Διαγραφή
    2. Οι ουράνιοι φίλοι δεν είναι φανταστικοί,ο κόσμος που μας περιβάλλει είναι φανταστικός και γεμάτος ψευδαισθήσεις από την άγνοια των εφησυχασμένων.
      Άκου και τη γνώμη του Κarl Jung,η κατάρρευση των θρησκευτικών πεποιθησεων ακολουθείται συχνά από την καταρρευση της προσωπικότητας. Μήπως το έχεις διαπιστώσει αυτό στο περιβάλλον σου;

      Διαγραφή
    3. βασικα το αντιθετο εγινε

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ