Quantcast

http://picasion.com/

Η τάση του καλοκαιριού θέλει μαγιό με κρόσια

Αν επιλέξεις ένα... total κρόσια look, φρόντισε να είναι μονόχρωμο
Φέτος θα τα δεις παντού, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο θηλυκά στιλ. Αποπνέουν ένα πιο χίπικο αέρα, αρκεί να μην το παρακάνεις. Μπορεί φέτος οι οίκοι μόδας να προτείνουν τα αισθησιακά κρόσια, ενδέχεται όμως να γίνουν... αντιαισθητικά αν δεν τα φορέσεις με τον σωστό τρόπο. Για να κλέψεις την παράσταση, προσάρμοσε την τάση στο δικό σου σωματότυπο:

• Αν έχεις μεγάλο στήθος, επίλεξε τα κρόσια στο κάτω μέρος του μπικίνι, ώστε τα βλέμματα να πέφτουν εκεί! Για το πάνω μέρος, προτίμησε ένα απλό μπικίνι ώστε να μην "γεμίζει" κι άλλο το στήθος σου.
• Αν δεν έχεις πλούσιο στήθος, επίλεξε τα κρόσια ώστε να "γεμίσει" το πάνω μέρος και να φέρει μια ισορροπία στην σιλουέτα σου.
• Αν έχεις περιφέρεια, φόρεσε τα κρόσια μόνο στο πάνω μέρος και προτίμησε να φορέσεις ένα απλό μαγιό από κάτω, ώστε να αποφύγεις τον περιττό όγκο.

Σε κάθε περίπτωση, αν επιλέξεις ένα... total κρόσια look, φρόντισε να είναι μονόχρωμο για να αποφύγεις τις υπερβολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ