Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνελήφθη η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα

Συνελήφθη από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης η γυναίκα που προσήχθη για εμπλοκή στην υπόθεση της αρπαγής της δεκάχρονης Μαρκέλλας. Μάλιστα, μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για μια 33χρονη Ελληνίδα, την οποία το προηγούμενο διάστημα μάρτυρες περιέγραφαν ως «κοκκινομάλλα», ωστόσο κατά τον εντοπισμό της, χθες το μεσημέρι, στην παραλία Κατερίνης βρέθηκε «κουρεμένη γουλί», στοιχείο που αξιολογείται από αστυνομικούς ως προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών.

Η γυναίκα συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Η δικογραφία για τη φερόμενη αρπαγή της Μαρκέλλας θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και μόλις στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα αναμένεται να εκδοθεί και να ενεργοποιηθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον της.

Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν πως η ίδια προέρχεται από το περιβάλλον της Μαρκέλλας και φαίνεται να υπήρξε παλαιότερα γειτόνισσα της οικογενείας της ανήλικης. Μέχρι στιγμής πάντως τα κίνητρα της φερόμενης πράξης της δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σημειώνεταi ότι οι αστυνομικοί ερεύνησαν διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου εντόπισαν τον ρουχισμό που φέρεται να φορούσε η 33χρονη, όταν καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να συνοδεύει τη μικρή μαθήτρια. Επίσης κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά που εξετάζονται.

1 σχόλιο:

  1. Όταν για τον οποιοδήποτε λόγο τραυματιζεις την ψυχή ενός παιδιου, το οποίο πλέον θα ζει με το φόβο μην το αρπάξει κάποιος, πιστευωοτι η τιμωρία πρεπει να είναι παραδειγματική καθώς και θα πρέπει με εντολή της Εισαγγελίας να δημοσιευθούν τα στοιχεία της βρώμας που άρπαξε την ανήλικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ