Quantcast

http://picasion.com/

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσματα κορωνοϊού σε ιδιωτικό πάρτι

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, με νέο περιστατικό διασποράς κορωνοϊού μετά από πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα. Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε φοιτήτρια, η οποία είναι κόρη γνωστού επιχειρηματία και δημοφιλούς τραγουδίστριας. Όπως ανέφερε το Open TV, η νεαρή κοπέλα επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο όπου διέμενε για τις σπουδές της, αλλά έσπασε την καραντίνα και αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε στην Ελλάδα οδικώς μέσω Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση, τη φοιτήτρια υποδέχθηκαν 12 άτομα, στα οποία γίνεται τώρα ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει και άλλο κρούσμα του ιού. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ επτά από τα τεστ έχουν βγει αρνητικά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο πάρτι, που έλαβε χώρα στην πολυτελή βίλα του επιχειρηματία, έδωσαν το «παρών» νεαρά άτομα.

Ενώ η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα γρίπης. Έτσι, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr αν και αρχικά υπήρχαν αναφορές ότι θα εκδοθεί ανακοίνωση από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για το νέο περιστατικό διασποράς, κάτι τέτοιο διαψεύδεται. Νοσοκομειακές πηγές από το ΑΧΕΠΑ ανέφεραν ότι δεν προκύπτουν νέα κρούσματα κορωνοϊού κατά την τελευταία ημέρα στη Θεσσαλονίκη. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει αυξημένη ροή κρουσμάτων στο νοσοκομείο.

Διαψεύδει η οικογένεια της φοιτήτριας ότι έγινε πάρτι

Ωστόσο, από το οικογενειακό περιβάλλον της φοιτήτριας διαψεύδεται το γεγονός ότι η φοιτήτρια έκανε πάρτι για την επιστροφή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας και γνωστός επιχειρηματίας υποστηρίζει ότι η φοιτήτρια νόσησε από κορωνοϊό στα μέσα Μαΐου όσο βρισκόταν στο Λονδίνο. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου, οι γονείς της επέμεναν να κάνει το τέστ για κορωνοϊό. Το πρώτο τεστ που έγινε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το οικογενειακό περιβάλλον, βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια όμως και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη έγινε και δεύτερο τεστ (μοριακό αυτή τη φορά), το οποίο βγήκε θετικό.

Η φοιτήτρια βρίσκεται πλέον σε καραντίνα, την οποία, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, ουδέποτε «έσπασε». Άμεσα, σύμφωνα με τους ίδιους, ενημερώθηκαν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή η φοιτήτρια, τα οποία μετά από έλεγχο που τους έγινε, βγήκαν αρνητικά στον κορωνοϊό.

3 σχόλια:

  1. Πώς κατεβαίνουν οδικός?
    Τα σύνορα είναι κλειστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ξανθη γινεται χαμος,θεριζει η πανδημια.Δεν επρεπε να ανοιξουν τα σχολεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγαλη προσοχη στους εκπαιδευτικους που κανουν ιδιαιτερα σε προσφυγοπουλα και ταυτοχρονα διδασκουν και σε σχολεια της πολης μας,οι συνδικαλιστικες τους παραταξεις να τους εντοπισουν και να τους απομονοσουν πριν ειναι αργα η πανδημια δεν αστιευεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ