Quantcast

http://picasion.com/

Στους δρόμους και σήμερα οι εκπαιδευτικοί στη Βέροια

Απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο πολυνομοσχέδιο πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί στη Βέροια το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουνίου 2020, ημέρα συζήτησης του νομοσχεδίου «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις». Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην
πλατεία Δημαρχείου μίλησαν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάουσας Σωτήρης Σταμάτης, ο Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ημαθίας Αλέκος Μόσχος. Ακολούθησε πορεία στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Δείτε φωτογραφίες:











32 σχόλια:

  1. Δακε ψηφίζουν δάσκαλοι και καθηγητές; Κάμερες παντου εμείς, μέχρι να βάλουν μυαλό όσοι θεωρούν τα κολυβογραμματα μόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι που τα παιδιά μου είναι υποχρεωμένα να διδάσκονται από εκπαιδευτικούς αυτού του επιπέδου.
    Τεμπέληδες, αμόρφωτοι και υποχείρια των εκάστοτε ''επαγγελματιών'' έμμισθων εργατοπατέρων της φασιστικής αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στους δασκαλους η ΔΑΚΕ (ΝΔ) εχει περίπου 50%,η ΠΑΣΚ(ΚΙΝΑΛ)εχει περίπου25% και ο συριζα εχει περίπου 10% .Μήπως άλλαξες τωρα γνώμη?

      Διαγραφή
    2. ΓΡΑΨΤΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ

      Διαγραφή
  3. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΕ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΠΝΊΖΟΥΝ, ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ, ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ κτλ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε χρειάζονται κάμερες. Έχουμε εσένα τον ξερόλα, τον χαφιέ.

      Διαγραφή
    2. Εσύ απόφοιτε του λυκείου μόνο αυτά είδες; Την αγένεια των συμμαθητών σου απέναντι στους εκπαιδευτικούς δεν την είδες; Ούτε την άδικη απαξίωση προς το σχολείο και το πρόσωπό τους;

      Διαγραφή
    3. ΤΕΤΟΙΟ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ

      Διαγραφή
  4. Ανατριχιάσαμε από την ομιλία σήμερα,γελάει ο κάθε πικραμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πολύ big brother νερούλιασε τον εγκεφάλό σου....

      Διαγραφή
    2. ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ. ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  6. Οι γνωστοί αριστεροί τεμπελχανάδες και σήμερα. 20; 30; τόσοι είναι οι εκπαιδευτικοί στην Ημαθία; Όχι. Τόσοι είναι οι άχρηστοι που πρέπει να πάνε στα σπίτια τους και να αφήσουν την εκπαίδευση των παιδιών μας σε ικανούς εκπαιδευτικούς. Αξιολόγηση στον Δημόσιο τομέα, ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ;
      ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΣΟΥ . ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ.
      ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ

      Διαγραφή
  7. Οι καμερες τους φταίνε για την ισλαμικη γλωσσα και την τουρκικη που θελουν να περασουν ποτε θα επαναστατησουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά να βάλουμε κάμερες για να βλέπουμε και να γελάμε με την ψυχή μας με τις μ@@@@@@ς των καθηγητών στις τάξεις. Εκεί θα καταλάβουμε γιατί τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν στο σχολείο τίποτα, και τρώμε τα χρήματα στα φροντιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΑΣΟΚ ; ΝΔ; ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ

      Διαγραφή
  9. Οι εκπαιδευτικοί είναι σαν τους γαύρους. Δεν τους πειράζει να τους βρίζουν. Ας παίρνουμε εμείς τα πρωταθλήματα σου λέει (προνόμια) και δε πα να βρίζουν? Στο γκιώνη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  10. Μετά τα παραπάνω για τις κάμερες, ελπίζω τώρα να καταλάβατε γιατί δεν πρέπει να μπουν στις τάξεις. Οι τάξεις και τα παιδιά τους σίγουρα δεν είναι για το "χαβαλέ" τους.
    Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι αυτοί οι "γραφικοί" αριστεροί έχουν πλήξει τον κλάδο στα μάτια των πολιτών. Απόδειξη ότι στη συγκέντρωση και στην πορεία φωνάξανε και τους "συντρόφους συνταξιούχους". Μάλλον για να φαίνονται πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος θέλει κάμερα πάνω απ'το κεφάλι του ,την ώρα που κάνει την δουλειά του να σηκώσει το χέρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον ιδιωτικό τομέα αγαπητέ υπάρχει εργοδότης επάνω από το κεφάλι που είναι 1000 φορές χειρότερο από μια κάμερα. Αλλά τι να σας εξηγούμε τώρα...

      Διαγραφή
  12. Θα πρέπει οπωσδήποτε να τοποθετηθούν κάμερες και μικρόφωνα στις τάξεις και μάλιστα περισσότερες από μια, διότι είναι δημόσιος χώρος με σημαντική δραστηριότητα, αφού εκεί μαθαίνουν γράμματα τα παιδιά μας και θα πρέπει να βλέπουμε και να ακούμε τι τα λένε και πως τα συμπεριφέρονται.
    Φτάνει όμως για τους ίδιους ακριβώς λόγους να τοποθετηθούν κάμερες και μικρόφωνα και σε όλα τα γραφεία των Υπουργών, Υφυπουργών, Αναπληρωτών, Βουλευτών, Γεν. Γραμματέων, Περιφερειαρχών, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων κλπ αιρετών και φυσικά στο γραφείο του Πρωθυπουργού.
    Νομίζω ότι είναι δίκαιη αυτή η προϋπόθεση, διότι και τα μέρη αυτά είναι τουλάχιστον ίδιας σημασίας με τις αίθουσες των σχολείων. Ή μήπως οι πολίτες που θέλουν να καμαρώνουν βλέποντας και ακούγοντας τα παιδιά τους στις τάξεις, δεν θα ήθελαν να καμαρώνουν βλέποντας και ακούγοντας τους εκλεγμένους αντιποσώπους τους και όσους τους επισκέπτονται.
    Με αυτή την προϋπόθεση να μπουν δικαίως οι κάμερες.
    Λέω κάτι παράλογο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΞΥΛΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΜΕΡΑ. ΟΛΟΙ ΖΗΛΕΥΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 3 ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΕΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ....ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΑΛΟ.

      Διαγραφή
    2. Αυτό κατάλαβες εσύ από το κείμενο που διάβασες παραπάνω από τον (Ανώνυμος10 Ιουνίου 2020 - 10:06 π.μ.) ;
      Ξανά διάβασέ το και αν δεν το καταλάβεις ρώτησε κάποιον φίλο σου να σου το εξηγήσει, διότι είσαι εκτός θέματος και σε διαβάζουν και άλλοι.

      Διαγραφή
  13. θυμαμαι ενα καθηγητη τοτε γυμνασιου που απο την στιγμη που έμπαινε στη ταξη μας ελεγε για τους αγωνεσ του κκε και μαλιστα αν του λεγαμε κατι αντιθετο μας έπρηζε... Για να σας δωσω να καταλαβεται αυτος τα τελευταια χρονια βρίσκεται στις πορειες και στις φωτογραφιες .. Τοτε δεν ειχαμε μυαλο τωρα καταλαβαμε για το οτι προσπαθουσε να μας βαλει στη γραμμη του ...αν ομωσ υπηρχε καμερα και μικροφωνο τοτε θα παρέδιδε μαθημα κανονικα και οχι με βλακεις, επισης να εξω τα πολιτικα κομματα απο τους χωρους εκπαιδευσης , δεν παμε στο σχολειο για να πολιτικοποιηθουμε και μας τα ζαλιζεται με μπλε, κοκκινους πραασινος και αλλα...
    τα συμπερασματα δικα σας!! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!! ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αριστερος φιλολογος καθηγητης που λες και τον ξερει ολη η πολη έκανε τα ακριβώτερα ιδιαίτερα στη Βεροια χωρις ντροπη, ενω στην ταξη μιλουσε για το ΚΚΕ. Γι αυτο και η πολη τον εχει κατατάξει εκει που του αξίζει. Όλη η πολη γνωριζει τι εχει κανει. Ακομη και τωρα στον σύλλογο που δραστηριοποιειται τους εχει διχασει κανοντας τα ιδια. Και εκεινοι τον εχουν αξιολογησει οπως του αρμοζει.
      Αυτο ομως δεν δικαιολογει τις καμερες στις ταξεις, διοτι θα καταγραψουν και την ατυχη ή αστεια στιγμη του παιδιου σου σε μια απαντηση ή εξεταση στην ταξη και τοτε μπορει να αναπαραχθει σε ολο το διαδικτυο, εκθετοντας το παιδι σου. Υπαρχουν τροποι αξιολογισης και ελεγχου των κακων εκπαιδευτικων. Να εισαι σιγουρος.

      Διαγραφή
    2. Ναι συμφωνώ εγω λεω οκ για τις καμερες εφοσον αυτες "κοιταν¨ ειτε στον πινακα είτε τον εκπαιδευτη με ανοιχτο μικρόφωνο παντα...οχι στα παιδια ! Για πιο λογο να αναπαραχθεί στο διαδίκτυο , το υλικο αυτο στο ποιος το χειρίζεται?? ναι ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει απλα πρεπει να εφαρμόζονται ..ευχαριστω

      Διαγραφή
  14. Και όποιον δεν του αρέσει να πάει για δουλειά στον ιδιωτικό τομέα αλλά να ξέρει ότι εκεί θα δουλέψει και δεν θα μας δουλεύει και βέβαια θα τον ελενχει ο ιδιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΕ.

      Διαγραφή
    2. και άλλοι διαβάσανε και περισσότερο από αυτόν με μεταπτυχιακά και διδακτορικά, αλλά δεν έκαναν προπαγάνδα στην τάξη, ούτε πανάκριβα ιδιαίτερα με μαύρα χρήματα.
      Τα ξεχνάς αυτά ή δεν θέλεις να τα ακούς ;

      Διαγραφή
  15. Κεραμεως τα έκανες μπ.....λο! Παρααιτησου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ