Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάλι στην «ψυχρή» λίστα περιοχές στην Ημαθία

4 Ιουνίου με μονοψήφιες θερμοκρασίες!
Ένιωθες άσχημα που άφησες ολόκληρη καραντίνα να περάσει χωρίς να πιαστείς με αγγαρείες στο σπίτι, όπως να ανεβάσεις χειμερινά και να κατεβάσεις καλοκαιρινά; Πλέον μπορείς να το πασάρεις ως προνοητικότητα, καθώς ο Μάιος βγήκε με χιόνια και ο Ιούνιος μπήκε με μονοψήφιες θερμοκρασίες και εσύ είχες εύκαιρα τα πουλοβεράκια και τα χειμερινά παπούτσια. Πέμπτη 4 Ιουνίου σήμερα και το θερμόμετρο συνεχίζει να μας εκπλήσσει, καθώς οι θερμοκρασίες που δημοσίευσε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (ΕΕΑ) είναι ακόμα χειμερινές. Ο Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου δημοσίευσε τη λίστα με τους 45 από τους περίπου 372 μετεο-σταθμούς του ΕΕΑ, που κατέγραψαν σήμερα τις χαμηλότερες ελάχιστες για την εποχή θερμοκρασίες. Στη λίστα φιγουράρουν, αν και σε χαμηλές σήμερα θέσεις, δύο περιοχές της Ημαθίας.

Σταθερός πλέον στις λίστες με τα ρεκόρ ψύχους, ο Άγιος Παύλος του δήμου Νάουσας που σήμερα κατάφερε να πιάσει 8 βαθμούς Κελσίου. Λίγο πιο κάτω στη λίστα, τα Ριζώματα, το ορεινό χωριό του δήμου Βέροιας που με 9,6 βαθμούς το καλοκαίρι φαντάζει ακόμα μακριά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ