Quantcast

http://picasion.com/

«Σοκ» στην Ημαθία: Χαλάζι «σφυροκόπησε» τις καλλιέργειες - Σε απόγνωση οι Αγρότες

«Άσπρισε» ο κεντρικός δρόμος της Ραχιάς
Απίστευτη κακοκαιρία χτύπησε την Ημαθία. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου ξέσπασε μια έντονη χαλαζόπτωση, η οποία κράτησε για πάνω από δέκα λεπτά. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr έγιναν μεγάλες καταστροφές
στις καλλιέργειες. Τα χωριά που επλήγησαν περισσότερο και μετρούν τις μεγαλύτερες ζημιές είναι η Ραχιά, ο Τριπόταμος, τα Ασώματα, το Μετόχι και οι Βαρβάρες. Πραγματικά, οι πρώτες εικόνες που μας έρχονται από τα ορεινά χωριά του Δήμου Βέροιας είναι σοκαριστικές.

Μάλιστα, ο κεντρικός δρόμος της Ραχιάς (δίπλα ακριβώς από το γήπεδο ποδοσφαίρου των Ποντίων Βέροιας) «άσπρισε» από το χαλάζι, που είχε μέγεθος καρυδιού.
Οι αγρότες της περιοχής βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς βλέπουν τις καλλιέργειες τους να έχουν καταστραφεί και ζητούν από τον ΕΛΓΑ να προβεί σε άμεσες εκτιμήσεις και αποζημιώσεις...

Δείτε φωτογραφίες:








2 σχόλια:

  1. παμε αλλη μια, τα δαση επεκτεινονται με αποτελεσμα η οργιωδη βλαστηση να προκαλει αυτα τα ολο και συχνοτερα φαινομενα σε μορφη τροπικων και ημιτροπικων καταιγιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που ήταν τα αεροπλάνα;
    Και τα πέταξαν μετά το απόγευμα που δεν είχε ούτε ένα συννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ