Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήμερα η κηδεία του Παύλου Κιζιρίδη

Κλειστό λόγω πένθους μέχρι το απόγευμα το ψητοπωλείο «Γιάννης»
Σήμερα Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Παύλου Κιζιρίδη, του 34χρονου Βεροιώτη που έχασε τη ζωή του την Κυριακή στο τροχαίο δυστύχημα της Καστανιάς (δείτε εδώ το ρεπορτάζ). Η εξόδιος

ακολουθία θα τελεστεί στις 17:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια της Βέροιας, όπου τον Παύλο θα αποχαιρετίσουν η σύζυγος, η μητέρα, οι λοιποί συγγενείς και φίλοι. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 16:30.

Το ψητοπωλείο «Γιάννης» όπου εργαζόταν ο Παύλος, θα παραμείνει κλειστό μέχρι και σήμερα το απόγευμα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία, έπειτα από τρεις ημέρες όπου παρέμεινε κλειστό, εις ένδειξη πένθους για τον απροσδόκητο χαμό του συνεργάτη και φίλου.

5 σχόλια:

  1. Τα πάντα γύρω κινούνται κανονικά κι όμως η πόλη σώπασε... Ακόμα κι εμείς που δεν τον γνωρίσαμε αδυνατούμε να το πιστέψουμε... Νέα παιδιά φεύγουν, μάνες που πεθαίνουν για πάντα ζωντανές και σύζυγοι που μένουν στην ατέλειωτη μοναξιά... Γιατί; Δάκρυσε και η φύση σήμερα... Αντίο για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο να έχεις παληκάρι μου! Δεν πρόλαβες να γνωρίσεις τό παιδί σου!Ο Θεός που ξέρει γιατί έγινε αυτό να δώσει δύναμη στην μητέρα σου και στο κορίτσι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανείς δεν έχει κάνει συμφωνία με τον Θεό πότε θα πεθάνει. Ο Θεός τον κάθε άνθρωπο τον παίρνει στην καλύτερη στιγμή της ζωής του, με έναν ειδικό τρόπο, για να σώσει την ψυχή του. (Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης)

      Διαγραφή
  3. Γιαυτό κάθε μέρα πρέπει να σκεφτόμαστε το Θεό και την ουράνια μας πατρίδα΄.
    Επικέπτες είμαστε εδώ και πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για αναχώρηση΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ