Υπεγράφη μεταξύ ΣΕΤΠ και Τράπεζας Πειραιώς η νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση 2020 – 2021

Διετής διάρκεια με αναδρομική ισχύ από 1/1/2020
Υπεγράφη από το Σύλλογό μας και την Τράπεζα, η νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση, με την οποία ενδυναμώνεται η θέση όλων των εργαζόμενων στην Τράπεζα, βελτιώνεται οικονομικά και θεσμικά το εργασιακό μας περιβάλλον
και παρέχεται προοπτική και ασφάλεια για το μέλλον. Η υπογραφή της Σύμβασης, είναι αποτέλεσμα μιας - μεγάλης σε χρόνο - διαδικασίας διαπραγμάτευσης με την Τράπεζα, που έλαβε χώρα στο ιδιαίτερο περιβάλλον που δημιούργησε η πανδημία, με επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία και κατ’ επέκταση στην Τράπεζα.

Η νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση είναι 2ετούς διάρκειας και περιλαμβάνει σημαντικές ρυθμίσεις:

1. Αυξήσεις σε επιδόματα και παροχές
(Επίδομα παιδικής μέριμνας, βρεφονηπιακού σταθμού)

2. Πρωτοποριακές διατάξεις
(Άδεια για ετήσιο προληπτικό ιατρικό έλεγχο, άδεια γονέα που δεν ασκεί την επιμέλεια τέκνου, οικονομική ενίσχυση τριτέκνων – πολυτέκνων)

3. Επιβράβευση Δικτύου Καταστημάτων

4. Ψηφιοποίηση 

(Εκπαίδευση εργαζομένων – μέτρα για την απασχόληση)

5. Διαδοχή των Συμβάσεων και Προστασία της Απασχόλησης

6. Ομογενοποίηση Εργασιακών Σχέσεων
(Επιστημονικό Επίδομα, επίδομα άριστης γνώσης ξένης γλώσσας)

Η υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης στις δεδομένες συνθήκες είναι ιδιαίτερης σημασίας. O Σύλλογός μας – Σ.Ε.Τ.Π. – αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση με την υπογραφή της νέας Επιχειρησιακής και θα συνεχίσει να είναι σταθερά προσανατολισμένος στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της νέας εποχής του Τραπεζικού Συστήματος.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ