Quantcast

http://picasion.com/

Σε λειτουργία τα Ιαματικά Λουτρά στην Πέλλα

Μια ευχάριστη είδηση, τώρα που αρχίζουν και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες είναι και η επαναλειτουργία των Ιαματικών Λουτρών στο Λουτράκι Αλμωπίας. Αγαπημένος προορισμός ντόπιων και ξένων που η πανδημία του κορωνοϊού στέρησε από την καθημερινότητα τους. Σήμερα, λοιπόν και μετά τις σχετικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την λειτουργία των ιαματικών λουτρών η επιχείρηση των Λουτρών επανεκίνησε όντας πανέτοιμη να δεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση. Σχετική άλλωστε ανακοίνωση έκανε και η Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ. Συγκεκριμένα:

«Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 15/06/2020 η Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας ΑΕ, επαναλειτούργησε μετά από τρεις μήνες που παρέμεινε σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊου COVID-19. Με αισιοδοξία υποδεχόμαστε τους επισκέπτες μας, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων και των επισκεπτών, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα των Μονάδων Ιαματικής Θεραπείας. Η επιχείρηση αξιοποίησε το διάστημα που παρέμεινε σε αναστολή και προχώρησε σε εργασίες συντήρησης και ανακαίνισης των εγκαταστάσεων (όπως αφαίρεση αλάτων και αντικατάσταση πλακιδίων στους εσωτερικούς χώρους των πισινών, ελαιοχρωματισμοί πισινών καθώς και απολυμάνσεις, μυοκτονίες κτλ). Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε όλους τους επισκέπτες!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ