Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ραγίζει καρδιές το video του Νίκου Μποζίνη που μιλάει για την Ελλάδα

«Τούτη η χώρα πρέπει να γίνει μεγάλη και ισχυρή»
«Κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στη Βέροια μετά την είδηση του θανάτου του Νίκου Μποζίνη (δείτε εδώ). Ο εκλιπών υπήρξε ένας σπουδαίος ηθοποιός του ερασιτεχνικού θεάτρου και είχε συγκλονίσει το κοινό της Ημαθίας με τις μοναδικές
ερμηνείες του επί σκηνής. Μάλιστα, ο Π.Γ.Σ. «Ο Προμηθέας» με επίσημη ανακοίνωσή του αποχαιρέτισε με βαθιά θλίψη τον αγαπημένο φίλο και ακούραστο ερασιτέχνη ηθοποιό Νίκο Μποζίνη.
Ο Νίκος έχασε τη σύντομη μάχη που έδωσε για τη ζωή του. Άνθρωπος με αστείρευτο κέφι και ξεχωριστό ταλέντο συμμετείχε για πολλές δεκαετίες στην θεατρική ομάδα του «Προμηθέα», υπηρετώντας με ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση το ερασιτεχνικό θέατρο. «Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας Νίκου. Καλό ταξίδι φίλε Νίκο. Ο Θεός να σε αναπαύσει» αναφέρει σε ανακοίνωση της η θεατρική ομάδα.
Δείτε παρακάτω ένα συγκινητικό video με την εκπληκτική ερμηνεία του Νίκου Μποζίνη που μιλάει για τις αρχές και τις αξίες του Έλληνα και για την υπέρμετρη αγάπη του για την Πατρίδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ