Quantcast

http://picasion.com/

Ραγδαίες εξελίξεις στον δήμο Νάουσας: Πρόταση συνεργασίας - συνδιοίκησης από Καρανικόλα σε Κουτσογιάννη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο δήμο Νάουσας, καθώς υπάρχει ήδη από τη Δευτέρα, πρόταση συνεργασίας από το δήμαρχο και επικεφαλής του «ΕΝΑ ΜΑΖΙ» Νικόλα Καρανικόλα στον επικεφαλής της αντιπολίτευσης και επικεφαλής του «Κοινού Τόπου» Νίκου Κουτσογιάννη για την συμμετοχή στην
διοίκηση του Δήμου. Καταιγιστικές οι πληροφορίες, έρχονται η μία μετά την άλλη, καθώς έχει επιβεβαιωθεί η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, με σκοπό την συνεργασία στην διοίκηση του δήμου. Κάτι που σημαίνει ότι ο «Κοινός Τόπος» αναμένεται να απαντήσει σήμερα το βράδυ για το αν θα συμμετάσχει με κάποια πρόσωπα μετά από συνεργασία στον Δήμο. 

Όπως αναφέρει το naousanews.gr, το ενδιαφέρον εστιάζεται στο «πακέτο» συνεργασίας, δηλαδή ποιες και πόσες αντιδημαρχίες θ' αναλάβει η παράταξη Κουτσογιάννη ή κάποιο από τα νομικά πρόσωπα, και ποιες οι «κόκκινες γραμμές» του «Κοινού Τόπου» απέναντι στην πρόταση Καρανικόλα. Υπάρχουν μια σειρά από ζητήματα, καθώς και πρόσωπα, τα οποία θεωρούνται ανεπιθύμητα από την παράταξη Κουτσογιάννη. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του «Κοινού Τόπου».

5 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν όσοι βιάστηκαν να καταδικάσουν τη συνεργασία στο Δήμο της Βέροιας. Πάρτε το χαμπάρι, ο τόπος αυτός πληρώνει ακόμα τα μονοκομματικά σχήματα σε όλα τα επίπεδα, πολιτικά, αυτοδιοικητικά, επαγγελματικά, επιχειρηματικά, συνεταιριστικά, αθλητικά, πολιτιστικά κλπ κλπ.
    Μόνο με συνεργασίες και συγχωνεύσεις υπάρχει κάποια πιθανότητα να πάμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατι ειναι κακο αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τις βλακείες! Αυτό που έγινε και γίνεται στη Νάουσα δεν έχει καμία σχέση με το προεκλογικά συμφωνημένο deal στο Δήμο Βέροιας, απέχει έτη φωτός. Αντε μπράβο, έπεσε μπογιά στην κλώσσα και την λέτε παπαγαλο! Βρήκατε ευκαιρία να βαφτίσετε την αθλιότητα ανωτερότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ