Quantcast

http://picasion.com/

Προπονητής φυσικής κατάστασης στον Φίλιππο ο Κατικαρίδης

Η Διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον Μάριο Κατικαρίδη ως προπονητή φυσικής κατάστασης της ανδρικής ομάδος και ειδικό συνεργάτη - προπονητή στα τμήματα υποδομής του Συλλόγου. Ο έμπειρος γυμναστής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την χειροσφαίριση. Κατέχει δίπλωμα προπονητή Handball Α' κατηγορίας, καθώς και UEFA A' στο ποδόσφαιρο. Από το 2001 προπονεί επαγγελματικές ομάδες ως προπονητής φυσικής κατάστασης, καθώς και ερασιτεχνικές ομάδες ως πρώτος και δεύτερος προπονητής. 

Διετέλεσε τεχνικός Διευθυντής ακαδημιών, συνεργαζόμενες με διακεκριμένες Π.Α.Ε της Super League. Είναι εξειδικευμένος στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, καθώς συνεργάζεται με διακεκριμένους εργοφυσιολόγους, όπως επίσης και στην επανένταξη αθλητών καθώς συνεργάζεται με καταξιωμένους ορθοπεδικούς.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό τόσο στην προπονητική, όσο και στην βελτιστοποίηση της φυσικής κατάστασης σε επαγγελματικό επίπεδο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

«Μάριε, η οικογένεια του Φιλίππου σε καλωσορίζει και σου εύχεται καλή επιτυχία στο έργο σου» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ