Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προπονητής στις ακαδημίες του Φιλίππου ο Τούτσης

Η διοίκηση του Φιλίππου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Τούτση. Ο έμπειρος τεχνικός θα αναλάβει τα τμήματα υποδομής του συλλόγου παμπαίδες Α’ και παίδες, ενώ συζητήσεις γίνονται για να αναλάβει και την αντρική ομάδα. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το επιτελείο του που θα τον πλαισιώσει στα τμήματα υποδομής. Να σημειωθεί ότι την σαιζόν που πέρασε ο Κώστας Τούτσης βοήθησε την αντρική ομάδα αφιλοκερδώς, παρά το γεγονός ότι ήταν προπονητής στην ομάδα της ΧΑΝΘ, κάνοντας προπονήσεις στην διάρκεια της εβδομάδας και κατευθύνοντας του παίκτες στους αγώνες από την κερκίδα, βοηθώντας την ομάδα στην προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Την χρονιά 2015-16 που η ομάδα κατέκτησε το νταμπλ ήταν ο προπονητής της ομάδας μέχρι τον Ιανουάριο, ενώ την επόμενη σεζόν ήταν προπονητής στην ομάδα της ΑΕΚ κάνοντας πρωταθλητισμό. «Καλώς ήρθες Κώστα και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου» καταλήγει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. Είστε το λιγότερο τραγικοί. Δεν μπορείτε να σέρνεται εναν σύλλογο μια πολη ολόκληρη γιατί το χάντμπολ ειναι της πολης μας με αυτο τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ