Με συλλόγους αγροτών και κτηνοτρόφων συναντήθηκε στη Βέροια ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Συνάντηση με τον ενιαίο Σύλλογο Αγροτών Νάουσας πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουνίου ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Αγροτικός σύλλογος Βέροιας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του
αγροτικού συλλόγου Σκύδρας. Συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα του ΕΛΓΑ όπως η αποπληρωμή του 35% των αποζημιώσεων, η αλλαγή του κανονισμού και τα οικονομικά του οργανισμού. Η διαβεβαίωση του προέδρου ήταν ότι μέχρι το τέλος Αυγούστου θα πληρωθεί το υπόλοιπο 35% εξ' ολοκλήρου. Επίσης τέθηκε το πάγιο αίτημα μας για συμμετοχή αγροτών στο διοικητικό συμβούλιο του ΕΛΓΑ, απαιτήσαμε από τον πρόεδρο να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες για την απόδοση από το δημόσιο στα ταμεία του ΕΛΓΑ του 20% του προϋπολογισμού πού οφείλει στον οργανισμό από το 2011, ποσό που κοντεύει τα 300 εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ