Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην πορεία της ΠΟΕΔΗΝ στην Αθήνα οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Νάουσας

Απεργιακή κινητοποίηση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). Στην πορεία συμμετείχε και μια ομάδα συμβασιούχων εργαζομένων στο Νοσοκομείο
Νάουσας, με τη στήριξη του εργατικού κέντρου Νάουσας. Οι εν λόγω συμβασιούχοι ανήκουν στους περίπου 4000 εργαζομένους που προσλήφθηκαν με κριτήρια ΑΣΕΠ μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ και εργάζονται περισσότερο από 4 συνεχόμενα χρόνια με ανανεώσιμες 12μηνες συμβάσεις.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «Ένα από τα βασικά ζητούμενα της πανελλαδικής απεργίας, ήταν και η μονιμοποίηση των συμβασιούχων με ελαστικές μορφές απασχόλησης. Οι συμβάσεις των 4000 εργαζομένων του ΟΑΕΔ στην υγεία λήγουν τον Φλεβάρη του 2021. Ο υφυπουργός κος Κοντοζαμάνης, δεσμεύτηκε για την καλύτερη δυνατή λύση στο θέμα».

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ