Πανελλήνια διασυλλογική συνάντηση Ραδιοερασιτεχνών στην Παναγία Σουμελά

Η 2η Πανελλήνια διασυλλογική συνάντηση ραδιοερασιτεχνών (Ham Fest) πραγματοποιήθηκε το διήμερο 20 και 21 Ιουνίου στην Παναγία Σουμελά. Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, το Δ.Σ. της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Βέροιας - Αλεξάνδρειας - Νάουσας (Ε.Ρ.Β.Α.Ν.) ανήρτησε στη σελίδα της Ένωσης κείμενο σχετικό με την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό, ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού για την 3η συνάντηση τον Μάιο του 2021. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, ραδιοερασιτέχνες και μη.

Χάρη σε εσάς και φέτος πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πανελλήνια διασυλλογική συνάντηση ραδιοερασιτεχνών (ham fest) στην Παναγία Σουμελά παρόλο τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε με τον πρωτόγνωρο ιό (covid 19).
Παίρνοντας τα σωστά μέτρα και τις σωστές αποστάσεις όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπορέσαμε με ασφάλεια να υλοποιήσουμε αυτή την όμορφη συνάντηση. Φέτος καθώς είχαμε αυτές τις δυσκολίες είχαμε περισσότερους εκθέτες καθώς και επισκέπτες. Όταν λοιπόν υπάρχει όρεξη και μεράκι μπορούν να γίνουν όλα με ασφάλεια.

Ακούσαμε πολύ όμορφα λόγια για τον χώρο που διεξήχθη η εκδήλωση μας καθώς και για την αίθουσα διαλέξεων και τα δωμάτια τα οποία φιλοξενήθηκαν οι συνάδελφοι μας. Το ham fest του 2020 αφιερώνετε στον SK αντιπρόεδρο SV 2 FZG ΤΕΟ.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε το ίδρυμα Παναγία Σουμελά για όλη την προσφορά ώστε να αρχίσει και να τελειώσει όμορφα η συνάντησή μας, τον δήμο Βέροιας (KAΠΑ) την αντιπεριφέρεια Ημαθίας, τους φίλους ραδιοερασιτέχνες εκθέτες, τις εταιρίες COBRA CENTER, MORTEΚ και επίσης τον SV 1 EDZ Δημήτρη Βελισάρη για την τιμή που μας έκανε να παρουσίαση για πρώτη φορά στο ham fest της Παναγίας Σουμελάς το πρώτο κινητό τηλεπικοινωνιακό κέντρο επικοινωνιών για υπηρεσιακούς σκοπούς και φυσικά όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Έτσι μας δίνεται δύναμη και θάρρος να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, το δεύτερο σαββατοκύριακο του Μαΐου».

(Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο sz2van.gr)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ