Quantcast

http://picasion.com/

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στη Βέροια - Πορεία στους δρόμους της πόλης

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1/6 στη Βέροια, ενάντια στο Πολυνομοσχέδιο για την Εκπαίδευσης και την τοποθέτηση καμερών στα σχολεία με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Ημαθίας, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βέροιας. Στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Δημαρχείου μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αλέκος Μόσχος και η Άννα Κοκοζίδου αντιπρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και στέλεχος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης (ΑΣΕ/ΠΑΜΕ). Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και ο πρώην βουλευτής Χρήστος Αντωνίου.

12 σχόλια:

  1. καλα μην τρελενεστεε ... 40 ατομα με το ζορι ... αμα εχεις σωστη γωνία ληψης τα κάνεις 200 και !! δεν κατάλαβα αφου το νομοσχεδια λεει οτι η κάμερα θα κοιταει τον εκπαιδευτικο και αν θελει ... ποιο είναι το προβλημα ??? θα φανει μηπως ποιος δουλευει και ποιοσ ξινει τα αρχ...α του ? Αντε ξεκαβαλιστε... στο εξωτερικο είναι χρόνια αυτο το σύστημα και ολα πανε τέλεια, εσεις τι φοβασται , να μην σας παρουν χαμπαρι οτι δεν δουλευεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δουλεύω σε σχολεία του εξωτερικού εδώ και τριάντα χρόνια, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις σε ποιες χώρες έχουν κάμερες;

      Διαγραφή
  2. Εσύ στη δουλειά σου έχεις κάμερα από πάνω σου;Για να σε βλέπουμε αν δουλεύεις. Και παρεμπιπτόντως, στο σχολείο δεν πρέπει να πρόσεχες πολύ στο μάθημα των δασκάλων,γιατι τα ρήματα τα γράφεις όλα λάθος.
    Εκτώς κι αν εκείνοι σου τα έμαθαν λάθος επειδή ήταν όλοι τεμπέληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως τα λες τεμπελιδες μαλλον και εσυ θα ξερεις κατι απο αυτο !! Τσιγαρο μεσα στην αιθουσα... βρισιές συχνα και να μείνουνε τους αδύναμους μαθητες... και στη. Τελικη καναν μαθημα με 5 αγαπημένους μαθητές!!! Δν με νοιαζει που γραφω λαθος , το θεμα ειναι να πας μπροστα σαν ανρθωπος .!!! Εχω κανει και πεντε ταξιδια και εχω δει και αλλα Εκτος απο το Ελλαδιστάν της παιδείας ...ξεκολλα απο αυτο που σου μάθανε ... 8 ωρο (εικονικό βεβαια γιατι δεν δουλευεις 8 ωρες... κανεις δυο με 3 ωρες μαθημα και μετα τα ξινεις)και μισθο χωρις να δουλευεις... καλοκαίρια ! Τριημερο του αγιου πνεύματος... σιγουρα ξενερώνεις πιυ δν μπορεις να κανεις εκλογες μια μερα , εκδομη την επομενη , βαθμους την αλλη και ετσι να τα γρατζουνιάς για μια ακομη εβδομαδα.... καθως Εγω να σε πληρωνω γιατι δουλευω στον ιδ. Τομεα ... για πανε ιδ τομεα να δουμε Ποσο θα τα αξίζεις...

      Διαγραφή
    2. Εγω στη δουλεια μου εχω meeting καθε μηνα και αναφορές Εκθέσεις που πρεπει να Συμπληρώσω για να δικαιολογήσω το
      Μισθό μου και παντα αξιολογηση και Ναι εχω καμερα... τι εγινε δλδ ;; Δν δουλευω;;

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή ρε τεμπέλη 2 Ιουνίου 2020 3:57μμ να κάνεις παρατηρήσεις και να λες εξυπνάδες για ορθογραφικά και να γράφεις το Εκτός με ω; Επιβεβαιώνεις όλους εκείνους που σας τα χώνουν! Χαχαχαχα απλά αστείος.

      Διαγραφή
    4. Σε όλες τις δουλειές που έκανα στην ζωή μου έδινα αναφορά κάθε ημέρα, όπως κάνει και το 99% του ιδιωτικού τομέα. Οποιαδήποτε στιγμή στην εργασία μου ο εργοδότης έρχεται και με ρωτάει τι κάνω, πως το κάνω, σε πόσο χρόνο το κάνω και τι αποτελέσματα έχω. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. Και να είσαι σίγουρος αυτός που κάνει σωστά την δουλειά του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

      Οι κύριοι και οι κυρίες του εκπαιδευτικού συστήματος και γενικότερα του δημοσίου ζούνε σε άλλη διάσταση.

      Διαγραφή
  3. Όπως πάντα τα 20-30 γραφικά άτομα της πόλης μας, που ταλαιπωρούν ολόκληρη την πόλη, γνωστοί ΔΗΘΕΝ αριστεροί με δεξιά τσέπη.
    Οι μισοί από αυτούς έμμισθοι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι, ΔΗΘΕΝ εκπαιδευτικοί, και οι άλλοι μισοί υπολείμματα του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε 30 τραγικα ατομα που το παιζουν επανάστατες της δεκάρας !!! Για να σας δω να απεργείτε χωρις να κλείνετε δρομους ... ησυχα δε μια πλατεια χωρις πορείες κλείνοντας τη κυκλοφορία του δρόμου πιυ εχω πληρωσει φόρους για να περναω !! Πανε κανε την διαμαρτυρία σου εξω απο το γηπεδο της βεροια και κανε πορεια προς τα κατω... γιατι δν το κανεις ...; Για να σε δουν και να βγαλεις φωτο να νομιζεις οτι κανεις κατι ... φώκια εεε φωκια

      Διαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ....? ΑΦΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ) ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ...???
    ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΒΑΛΕ ΟΛΕ ? ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΠΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Κ.Ο.Κ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ..? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΟΥ ΔΛΔ ? ΝΑΙ ΡΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟ .. ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔ ΤΟΜΕΑ .. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΝΒΛΗΜΑ ΔΛΔ >> ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΟΥΣ ??? ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ