Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι δίδυμες από τη Νάουσα που ζούνε για να χορεύουν

Οι αδερφές Τσικιτίκου έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο χορό. Και μοιάζει τουλάχιστον φυσιολογικό, καθώς και η ίδια η μητέρα τους είναι δασκάλα χορού στη Νάουσα. Είναι ξεκάθαρο πως τόσο η Έλενα, όσο και η Φένια λατρεύουν την τέχνη και την υπηρετούν με σεβασμό. Είναι η αγάπη για αυτό που κάνουν και το πάθος
για δημιουργική απασχόληση. Τα δύο ταλαντούχα κορίτσια από την Ημαθία έχουν προβληθεί πολλές φορές από τα τηλεοπτικά κανάλια, ενώ κατά το παρελθόν έχουν συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και στο «So you think you can dance». 

«Πάντα θέλαμε να γίνουμε επαγγελματίες χορεύτριες και καθηγήτριες χορού. Η μητέρας μας είναι καθηγήτρια χορού και είναι και εκείνη που πήρε την πρωτοβουλία να πάμε στο «So you think you can dance». Μας στήριζε πάντοτε και μέχρι τώρα δεν έχει χάσει παράσταση, είτε είναι στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Μας ακολουθεί πιστά και ακόμα μας διδάσκει πολλά» είχαν αναφέρει τα δύο κορίτσια σε παλαιότερη συνέντευξή τους.



Η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου είναι ιδιαίτερα δραστήριες στα social media και έχουν στο ενεργητικό τους 31.000 ακόλουθους στο Instagram. Έχουν συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της Ελληνικής Show Biz όπως το Σάκη Ρουβά, την Πάολα, το Νίκο Κουρκούλη, το Νίκο Οικονομόπουλο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου.


Ο κύριος στόχος των δύο κοριτσιών είναι να ταξιδέψουν σ' όλο τον κόσμο και να ζήσουν εμπειρίες από διαφορετικούς πολιτισμούς. Επιζητούν να έχουν τον ρόλο και του χορογράφου και του χορευτή.




Διαθέτουν από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην Ελλάδα και το χορευτικό τους ταλέντο είναι πολύ μεγάλο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε κάθε εμφάνισή τους κερδίζουν επάξια το χειροκρότημα του κόσμου και κλέβουν τις εντυπώσεις με το λίκνισμά τους. Δείτε ένα πλούσιο φωτο-αφιέρωμα στις δύο όμορφες γυναίκες:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ