Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Άνω-κάτω» η Εγνατία - Γέμισε με αγελάδες ο δρόμος για Κοζάνη

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:45 στην Εγνατία Οδό, στον κόμβο της Καλαμιάς, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, φορτηγό-νταλίκα που μετέφερε ζώα (αγελάδες) εξετράπη της πορείας του, χτύπησε στο στηθαίο και ανετράπη. Από το τροχαίο έχουν τραυματιστεί κάποια
ζώα, ενώ ορισμένες αγελάδες βρίσκονται εκτός του οχήματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας είναι καλά στην υγεία του. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως έσκασε το λάστιχο της νταλίκας και έφυγε αριστερά στο στηθαίο. Δίπλα του ακριβώς ήταν και ένα άλλο φορτηγό, αλλά αυτό έμεινε όρθιο. Μια αγελάδα φαίνεται πως είναι αρκετά τραυματισμένη, ενώ κάποια άλλα ζώα με ελαφρά τραύματα έφυγαν και προσπαθεί η αστυνομία να τα μαζέψει από την Εγνατία. Για την πρόληψη νέου ατυχήματος, έκλεισαν και τα δύο ρεύματα διότι υπάρχουν τσιμέντα που εκσφενδονιστηκαν. Η Τροχαία έχει κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κοζάνη, ενώ δεκάδες οδηγοί κάνουν αναστροφή και γυρίζουν πίσω, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.

Δείτε φωτογραφίες από το kozanimedia.gr:







2 σχόλια:

  1. Και που ειναι το παραξενο ; Εδω γεμισε η πολιτικη μας με "βοδια"... Η Εγνατκα μας πειραξε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ