Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεθυσμένος οδηγός χτύπησε πεζό στην Κορυφή Ημαθίας και εξαφανίστηκε

Εντοπίστηκε άμεσα από την ΔΙ.ΑΣ. στην Αλεξάνδρεια
Τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζού και εγκατάλειψη του θύματος σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 21 Ιουνίου 2020 στην Κορυφή Ημαθίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr,
ήταν περίπου 21:30 το βράδυ, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε έναν πεζό άνδρα γύρω στα 50, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περαστικών, ο άνδρας οδηγός του αυτοκινήτου αμέσως μετά το τροχαίο εγκατέλειψε το θύμα του χτυπημένο στη μέση του δρόμου και διέφυγε από το σημείο αναπτύσσοντας μάλιστα μεγάλη ταχύτητα. 

Στο συμβάν έσπευσε κλιμάκιο του Α.Τ. Αλεξάνδρειας και ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς το θύμα δεν είχε τραυματιστεί βαριά. Για το συμβάν ενημερώθηκε αμέσως η Αστυνομία που ξεκίνησε άμεσα την αναζήτηση για τον εντοπισμό του οχήματος και του ασυνείδητου οδηγού. Το όχημα εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε λίγη ώρα αργότερα στην Αλεξάνδρεια, από τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όπου και διαπιστώθηκε πως ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ