Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η «μασκότ» της Παναγή Τσαλδάρη υιοθετήθηκε!

Τη θυμάστε την μικρόσωμη μαλλιαρή κανελί σκυλίτσα που τριγύριζε στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας και ειδικά στην Παναγή Τσαλδάρη; Αν περνάτε από το σημείο, σίγουρα την έχετε συναντήσει. Συνήθως ξαπλωμένη ανάσκελα, είτε έτοιμη για νάζια και χάδια, είτε για να απολαύσει τον ήλιο στο πλακόστρωτο και να χαλαρώσει. Η Κανέλα, έτσι την είχαν ονομάσει από το ζωηρό κανελί τρίχωμά της, κατέληξε εκεί γιατί προφανώς κάποιος που δεν την ήθελε πια, την άφησε στο δρόμο. Η Κανέλα πέρασε δύσκολα, ταλαιπωρήθηκε αλλά κατάφερε να επανέλθει χάρη στη φροντίδα και την αγάπη κάποιων ανθρώπων στην αγορά. Εκεί βρήκε σταθερούς φίλους, μαγαζάτορες που φρόντιζαν καθημερινά για τροφή, χάδι και παιχνίδι.
Η Κανέλα πλέον θα περνάει από τον πεζόδρομο μόνο για βόλτα. Για να δει τους φίλους της. Καθώς όπως έγινε γνωστό μέσω των social media, η Κανέλα πέρα από φίλους απέκτησε πλέον και οικογένεια, καθώς σήμερα υιοθετήθηκε και μετακόμισε! Ευχόμαστε να βρει ακόμα περισσότερη αγάπη και να έχει μια όμορφη ζωή σε ένα φιλόξενο σπιτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ