Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην ΑΛΜΜΕ με Αγροτικούς Συνεταιρισμούς ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Συναντήθηκε με τους προέδρους συνεταιρισμών
Στην Ημαθία βρέθηκε την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, όπου πραγματοποίησε μια σειρά επισκέψεων και συναντήσεων σε Βέροια και Αλεξάνδρεια. Μέρος του προγράμματος της επίσκεψης
του προέδρου, ήταν και η συνάντηση με τους μετόχους συνεταιρισμών στις εγκαταστάσεις της ΑΛΜΜΕ στην Κουλούρα, όπου η συζήτηση περιστράφηκε στο πώς εξελίσσεται φέτος η παραγωγή και η εμπορική δραστηριότητα. «Οι τιμές είναι προς το παρόν ικανοποιητικές για τους αγρότες. Η αγωνία είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς ζημιές για να υπάρχει πρώτη ύλη, δηλαδή ροδάκινα, ώστε να εν συνεχεία η επεξεργασία τους να βοηθήσει την ΑΛΜΜΕ και τους μετόχους σε μια καλή χρονιά παραγωγής και εισοδήματος», σχολίασε ο κ. Λυκουρέντζος σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση.

Στη φωτογραφία διακρίνονται: ο πρόεδρος της ΑΛΜΜΕ Αργύρης Γιαννόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΑΛΜΜΕ Πέτρος Αλαγκιοζίδης, ο πρόεδρος του Α.Σ. Νέος Αλιάκμων Βασίλης Γαλάνης, ο πρόεδρος του Α.Σ. Απόστολος Παύλος Αντώνης Νεστορόπουλος, , ο πρόεδρος του Α.Σ. Ξεχασμένης Τάκης Μουτσέρας, ο πρόεδρος του Α.Σ. Μελίκης Απόστολος Λουκανόπουλος και ο πρόεδρος του Α.Σ. Απόλλων Κουλούρας Γιώργος Νεστορόπουλος.





2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ