Quantcast

http://picasion.com/

Κυκλοφόρησαν τα δύο βιβλία των Καμπουρίδη και Αθανασιάδη

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι κυκλοφόρησαν τα δύο βιβλία των Κωνσταντίνου Καμπουρίδη (πρώην προέδρου της λέσχης) και του Χριστιανού Αθανασιάδη (εγγονού του Γεροστάθη) με τους παρακάτω τίτλους: ΤΟΜΟΣ 1ος Αυτοβιογραφία Στάθη Αθανασιάδη (Γεροστάθη) Ο Πόντος ανά τους αιώνας - Όμηρος Κλασσικοί και Ποντιακή. ΤΟΜΟΣ 2ος Λεξικό της ποντιακής διαλέκτου. 

Η αγάπη και η επί πολλά έτη προσπάθεια των εκδοτών, με τη στήριξη των φίλων τους, μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε και να χαρούμε τον μεγάλο παιδαγωγό, λαογράφο και προπαντός άνθρωπο Ευστάθιο Αθανασιάδη (Γεροστάθη), γεννημένο στα ιερά χώματα της Σάντας Πόντου, με την έκδοση των προαναφερομένων βιβλίων. 

Ενημερώνουμε τους συλλόγους, τα μέλη και τους φίλους της λέσχης ότι εκδόθηκε περιορισμένος αριθμός αντιτύπων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στους επιθυμούντες να αγοράσουν μαζί τους δύο τόμους. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή – Πέμπτη, ώρες, 17:00-21:00 στο τηλ. 23310 72060 και στο τηλ. 6983503676 όλο το 24ωρο.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ