Quantcast

http://picasion.com/

Ξέσπασε σε κλάματα ο Καρυπίδης

Σε κλάματα ξέσπασε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, τη στιγμή της επίτευξης του δευτέρου τέρματος της ομάδας του, με σκόρερ τον Ντιγκινί, ένα τέρμα το οποίο έδωσε στους «κίτρινους» προβάδισμα πρόκρισης, όμως η χαρά κράτησε μόλις δύο λεπτά, καθώς ο Μάρκο Λιβάγια
«έστειλε» την ΑΕΚ στον τελικό. Ο επιχειρηματίας από την Ημαθία, που παρακολούθησε την αναμέτρηση από την σουίτα του στο «Κλ. Βικελίδης», έζησε πολύ έντονα όλο το παιχνίδι, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, ενδεικτικό της «δίψας» που υπήρχε για τη συμμετοχή της ομάδας σε τελικό Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια.





Πηγή φωτογραφιών: INTIME

9 σχόλια:

  1. Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι ! Θόδωρε κάτσε στα αυγά σου , θα κλάψεις για άλλα πράγματα όχι για το "ψόνιο" σου , κοίτα την δουλειά σου (εργαζόμενους κλπ.) και παράτησετε όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ένα σχόλιο; Ε! δεν το περίμενα....
    Γειά σου ρε πρόεδρε. Υπομονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο ΑΕΚ! Θ. 21 Βέροιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα βρείς και δεύτερο, να παίξετε τάβλι...

      Διαγραφή
    2. λες να μην υπάρχει δεύτερος ρε φίλε..απ το 1989 κάνουμε εκδρομές από βέροια..μάλλον είσαι πολύ νέος.ΑΕΚ ΠΑΝΤΟΥ

      Διαγραφή
  4. 1500 πρώην εργαζόμενοι του κλαίνε χρόνια τώρα που τους έφαγε τα δεδουλευμένα τους. Και αυτός κλαίει για τέτοιες βλακειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τον ολυμπιακο βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχουν κλάψει και κλαίνε ακόμα έχουν φύγει οικογένειες στο εξωτερικό και αυτός κλαίει για ένα γκολ. Να κλάψω ή να γελάσω για την κατάντια ενός ανθρώπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ