Quantcast

http://picasion.com/

Κριτική Μαρκούλη σε Κυβέρνηση: «Αντί χειροκροτήματος... μούντζα!»

Έντονη κριτική προς την κυβέρνηση άσκησε ο Αντώνης Μαρκούλης. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» έβαλε στο στόχαστρό του τη ΝΔ, η οποία όπως λέει, «χειροκροτεί» τους εργολάβους και «μουντζώνει» τους εργαζόμενους. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του: «Χιλιάδες εργαζόμενοι, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, που καλύπτουν τις ανάγκες καθαριότητας, φύλαξης και εστίασης δεκάδων δημόσιων μονάδων υγείας βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο απόλυσης. Όλα αυτά εν μέσω μίας περιόδου αυξημένων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ) εξαιτίας της επιδημίας του νέου κορωνοϊού. 

Η κυβέρνηση της ΝΔ, σε αυτές τις δεινές συνθήκες για το ΕΣΥ, βρήκε ευκαιρία να επαναφέρει τις εργολαβικές εταιρείες στις δημόσιες μονάδες υγείας, ανοίγοντας το δρόμο για την απόλυση των χιλιάδων εργαζομένων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. 

Τους προηγούμενους μήνες στελέχη της ΝΔ, μας καλούσαν να χειροκροτήσουμε τους -πραγματικά- ήρωες του ΕΣΥ. Αυτά στα λόγια... Πλέον, όμως, στην πράξη διαπιστώνουμε με βεβαιότητα ότι η ΝΔ «χειροκροτεί» τους εργολάβους και «μουντζώνει» τους εργαζόμενους»!

26 σχόλια:

  1. Μαρκούλη γερά να φύγει η δεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωπ τι έγινε ?
    Σηκώθηκε από τον λήθαργο που είχε πέσει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΣΆΡΩΣΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΈΒΑΛΕ ΤΏΡΑ ΠΛΏΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τον Μαρκούλη στο ψηφοδέλτιο ο Σύριζα δυναμώνει πολύ.
    Ακόμα και να χάσει τις εκλογές από τον Μητσοτάκη, με το νέο εκλογικό νόμο που θα ισχύσει, μπορεί να βγάλει ακόμα και δύο έδρες στην Ημαθία.
    Επιτέλους ο Τσιπρας αφήνει πίσω τους Καρανικες και κατεβάζει δυνατούς παίκτες που ξέρουν από εκλογές και κουβαλάνε σταυρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως στις Δημοτικές...
      Σοβαρέψου. Δυστυχώς ο Αντώνης τελείωσε άδοξα πολιτικά, με ευθύνη και των στενών συνεργατών του.

      Διαγραφή
  5. Αν δω και τον Μαρκούλη βουλευτή ήμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε «ήμαστε», λογικο ειναι να τα γραφετε αυτα. Είστε στο παρελθον, ο Μαρκουλης ειναι ηδη στο μελλον.

      Διαγραφή
    2. Ο κολλητός σου είναι τοοοοοοοοσο μέλλον που δεν θα βρει ποτέ του...... παρον!

      Υ.Γ. Παρόν ή παρών; Κύριε καθηγητά;

      Διαγραφή
    3. ΠΡΟΣ Ανώνυμος 3 Ιουνίου 2020 - 7:26 μ.μ.....εσύ πρέπει να είσαι αυτός που του γυαλίζει την JAGUAR κάθε Κυριακή πρωί πριν βγει να κάνει την βόλτα του.

      Διαγραφή
    4. Κι εσύ πρέπει να είσαι αυτός που τρώει σουβλάκια μαζι με τον χοντρό στα πανηγυρια

      Διαγραφή
    5. Κύριε «ημαστε», οι δικοι σου κολλητοι είναι τοοοοσο παρόντες που κόλλησαν τον τοπο στο παρελθον. Ο Μαρκούλης είναι πανταχου παρών, και στο παρόν και στο μέλλον. ΥΓ1: διάβασε τον κανονισμο λειτουργίας του δημοτικου συμβουλιου ΥΓ2: προτιμω να είμαι κ. Καθηγητής παρα κ. «ήμαστε»-τιποτα. Περαστικα!

      Διαγραφή
    6. Οχι, ειμαι αυτός με τον όποιον κανει βολτα στη Jaguar. Εσυ μηπως έχεις συνηθισει να γυαλιζεις το Subaru;

      Διαγραφή
    7. Jaguar VS Subaru: 2 ημίχρονο - 1 τελικό!
      Παίξτε το για να κονομίσετε...

      Διαγραφή
    8. kai ego eimai ena ftoxo paidi tou laou san ton markouli tha thela na mou pi o markoulis apo pou pire tin jaguar gia na agorasw kai ego mia idia......

      Διαγραφή
    9. Koita esy pou profanos dexia psifizeis ektos apo ftwxos eisai kai xazos. Giati ftoxos kai dexios mono xazos borei na einai.

      Διαγραφή
  6. Τώρα να σε δω Μαρκούλη πόσο μάγκας είσαι. Όχι με την πλάτη των δημοτικών συμβούλων που σου φερνάνε σταυρούς και εσύ το έπαιζες αρχηγός. Αντε κατέβα μια φορά μόνος σου να δούμε τι δύναμη έχεις. Στην Αλεξάνδρεια πάντως δύσκολα είσαι να μου το θυμηθείς.
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΣΎΡΙΖΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023:
    1) ΤΟΛΚΑΣ
    2) ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ
    3) ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ
    4) ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΊΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AS ANAGNORISOUME ENAN MAXIMO KAI AKSIOLOGO AGONISTH ,,NAI EINE PALIKARH O MARKOULHS GNISIOS OXH ME FOUSTITSA KAI SKOULARIKIA,,MPRABO ANTONH GERA ,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΊΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΊΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΜΆΘΕΙ ΜΌΝΟ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΆΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ. ΚΆΝΕ ΤΟΝ ΈΝΤΙΜΟ ΑΓΏΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΓΙΑΤΊ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα τα τραγουδια του Καζατζιδη που λενε για την φτωχολογια ειναι γραμμενα και ραμμενα για το παιδι του λαου τον Μαρκουλη. αυτο εχω ενα δηλωσω και τιποτα αλλο.......
      ΠΑΛΙΚΑΡΙ-ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΣΩΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!

      Διαγραφή
    3. Μην ειστε χαζοι!!!
      Ψηφιστε ολοι Αντωνη Μαρκουλη για να χουμε ολοι οι Βεροιωτες Juguar.

      Διαγραφή
    4. Oxi, tha psifisoume Vorgiazidi gia na exoume theseis gia podilata xwris podilata!!! Ektos an sas aresei na katheste stis egkopes...

      Διαγραφή
  10. Απλά Καμμένο χαρτί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΙ ΟΛΟ ΚΛΑΙΝ' ΤΑ ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΥΛΙΔΑΚΙΑΑΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΟΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΙΚΟ-ΝΩΧΕΛΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ