Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κωνσταντίνος Πεσλής: Έφαγα ξύλο στη Βέροια

Συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς τα γυρίσματα για την ολοκλήρωση της σειράς του OPEN «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, με το δράμα να κορυφώνεται και να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Ο ηθοποιός της σειράς, ο Κωνσταντίνος Πεσλής, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τον ήρωα πόντιο
που υποδύθηκε και αποκάλυψε ποια ήταν κατά την γνώμη του η πιο δύσκολη σκηνή που συμμετείχε. Μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός «Θύμιος» ανέφερε πως η πιο δύσκολη στιγμή που έζησε ήταν στα γυρίσματα στη Βέροια, όπου έτρεχε και χτυπούσε πόρτες για να σωθεί. «Έφαγα ξύλο εκεί! Σίγουρα δεν μου άρεσε, αλλά ήταν μες στο ρόλο!» τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή του:
Κωνσταντίνος Πεσλής (Θύμιος από το «Κόκκινο Ποτάμι»)

-Πως ένιωσες όταν σου είπαν ότι θα συμμετέχεις στο «Κόκκινο Ποτάμι;»


«Είναι λίγο περίεργο, γιατί είχα πάει ως κομπάρσος σε ένα γύρισμα. Εκεί με είδε ο κύριος Μανουσάκης και μου έδωσε το ρόλο του Θύμιου».


-Ο Θύμιος πώς ακριβώς λειτουργεί στην ιστορία;

«Ο Θύμιος λειτουργεί λίγο σαν συνδετικός κρίκος, διότι μεταφέρει πληροφορίες από τον Θέμη, ο οποίος είναι στα βουνά επάνω, στον Θεόκλητο, τον Δεσπότη. Παρακολουθεί και τους Τούρκους για να μάθει τα σχέδιά τους. Οπότε, στην ουσία, μεταφέρει πληροφορίες. Αυτή είναι η βασική δουλειά του».

- Πως νιώθεις που είσαι σε μία σειρά που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και υπαρκτά πρόσωπα;

«Προφανώς και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν έχουμε ζήσει τραγικά γεγονότα και είναι πολύ δύσκολο ακόμα και να τα σκεφτεί ο ανθρώπινος νους όλα αυτά, τα όσα περνούσαν οι Πόντιοι τότε. Μαζεύοντας εμπειρία από τα γυρίσματα, βλέποντας τους πιο μεγάλους και συμβουλευόμενους αυτούς, μπήκα κάπως στο κλίμα κι εγώ. Παρόλο που δεν είμαι Πόντιος, άρχισα να νιώθω λίγο».


-Είδαμε τη σκηνή του θανάτου σου. Από όλες τις σκηνές που έχεις γυρίσει, αυτή ήταν η πιο δύσκολή;

«Η συγκεκριμένη σκηνή του θανάτου μου ήταν από τις πιο δύσκολες. Άλλη μια δύσκολη σκηνή που θυμάμαι ήταν στη Βέροια, όπου έτρεχα και χτυπούσα πόρτες. Έφαγα λίγο ξύλο εκεί! Σίγουρα, δεν μου άρεσε, αλλά ήταν μες στο ρόλο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ