Quantcast

http://picasion.com/

Κολέτσα: Ντρέπομαι για όσα λένε κάποιοι για εμένα

Αποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha Happy Day και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, την συντροφικότητα και εξέφρασε την ενόχλησή της για δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη. Για την περίοδο της
καραντίνας είπε πως την πέρασε μόνη της γιατί είχε χωρίσει πριν συμβεί: «Την περίοδο της καραντίνας ήμουν μόνη γιατί η σχέση μου είχε τελειώσει από το Γενάρη. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτούν, τώρα, γιατί χώρισα. Έχει μισό χρόνο που χώρισα». Όσο για το αν είναι στα σχέδιά της να κάνει οικογένεια η τραγουδίστρια αποκαλύπτει:
«Η οικογένεια δεν ήταν ποτέ για μένα προτεραιότητα. Να κάνω ένα παιδί και να γίνω μανούλα. Αυτό που μετρούσε για μένα ήταν να βρω έναν άνθρωπο και να νιώσω πως αυτός είναι οικογένεια μου. Μπορεί και να μη γίνει ποτέ, πάντως δεν έχω κανέναν νταλκά αυτό να γίνει», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια. «Πολλές φορές είπαν για μένα ότι δεν τραγουδάω καλά και ότι απλά είμαι όμορφη. Εννοείται ότι με επηρέασαν και με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που γράφτηκαν για μένα».
Παράλληλα, η Χριστίνα Κολέτσα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για δημοσιεύματα του παρελθόντος που την αφορούσαν. «Ντρέπομαι ακόμα και να μεταφέρω τις λέξεις που έχουν χρησιμοποιήσει για μένα σε τίτλους. Καταλαβαίνω ότι θέλουν κάπως να πουλήσουν αλλά πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός και μια αξιοπρέπεια». Η Χριστίνα Κολέτσα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια με συνολικά τρεις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές μέχρι στιγμής (1 cd και 2 cd-single).
Τα περισσότερα τραγούδια της είναι λαϊκά και ελαφρολαϊκά,όμως η τελευταία της δουλειά ήταν σε πιο μοντέρνο ύφος. Γεννήθηκε το 1980 στη Βέροια και μέχρι και τα 24 της χρόνια ασχολιόταν μόνο ερασιτεχνικά με το τραγούδι το οποίο είχε σαν χόμπι. Παράλληλα φοίτησε σε σχολή δημοσιογραφίας και κατά καιρούς εμφανιζόταν και σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια. Με το τραγούδι αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά για πρώτη φορά σε ηλικία 25 ετών όταν και ξεκίνησε να τραγούδάει σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, έτσι την κέρδισε μόνιμα το επάγγελμα της τραγουδίστριας. 
Το 2006 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο μουσικό ριάλιτι του καναλιού ΑΝΤ1 fame story, η αίτησή της έγινε δεκτή και παρ’ότι δεν κέρδισε την πρώτη θέση ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες στο show,έτσι έγινε και πιο γνωστή στο ευρύ κοινό. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ο Κώδικάς μου» που ήταν ένα cd-single με πέντε τραγούδια. Επίσης την επόμενη χρονιά εμφανιζόταν και σαν ηθοποιός στο σίριαλ του καναλιού ΑΝΤ1 «οι βαρβάτοι».
Το 2008 ακολούθησε και δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «6η αίσθηση» και το ομώνυμο τραγούδι έγινε η μεγαλύτερη προσωπική επιτυχία της Χριστίνας Κολέτσα μέχρι σήμερα. Το συγκεκριμένο τραγούδι ήταν μάλιστα από τις σημαντικές επιτυχίες της συγκεκριμένης χρονιάς στο Ελληνικό λαϊκό πεντάγραμμο. Στα τέλη του 2009 κυκλοφόρησε ένα ακόμα cd-single με τέσσερα τραγούδια με τίτλο «μοναδική», ενώ συμμετέχει και στην επιτυχία του συγκροτήματος master tempo «πιο καλά θα περνώ». H Χριστίνα Κολέτσα ανήκει στη δισκογραφική εταιρεία heaven.
Δείτε το video:

5 σχόλια:

  1. ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιο βιογραφικό!
    Ανατρίχιασα!
    Οι υπόλοιποι γονείς,αύριο που τα παιδιά σας θα δώσουν πανελλαδικές για μια θέση στην μόρφωση,ας διαβάσουν πρώτα αυτά τα άρθρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΤΡΕΠΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ζηλευουν ξαδελφη...γιαυτο τα λενε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ