Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή»: Ξεκινούν την Δευτέρα 15 Ιουνίου οι εγγραφές!

Ανοίγουμε και σας περιμένουμε! Από την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» ξεκινάει τις εγγραφές για την επόμενη σχολική χρονιά 2020 - 2021, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και τις 30 Ιουνίου. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» από την πρώτη στιγμή που έκλεισαν τα
φροντιστήρια λόγω κορωνοϊού, στάθηκε δίπλα σε κάθε μαθητή, φροντίζοντας να μην χαθεί κανένα μάθημα. Η συνεχής επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «Αλκή» όλα αυτά τα χρόνια στα seminars και webinars για sychronous και asychronous teaching αποδείχθηκε πολύτιμος σύμμαχος στα καινούρια δεδομένα, γιαυτό και δεν χάθηκε χρόνος κατά τη μετάβαση από τα δια ζώσης μαθήματα στις online τάξεις.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τα τμήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι μικρότερα, οπότε σπεύσατε να κλείσετε και εσείς μια θέση για τη νέα σχολική χρονιά.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή» για την νέα σχολική χρονιά θα προσφέρει 4 επιλογές:

1) μαθήματα face to face

2) blended learning (συνδυασμός δια ζώσης και online
3) online lessons
4) 1:1 (για ευπαθείς ομάδες)

Επίσης, θα έχει την αποκλειστικότητα για την περιοχή μας της μεθόδου Deeper Learning, που απευθύνεται σε μαθητές επιπέδων Β2 (lower), C1, C2 ( Proficiency) καθώς και post proficiency classes για αυτούς που θέλουν να εμβαθύνουν και να κρατήσουν ζωντανή την επαφή με την αγγλική γλώσσα.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αλκή»
Αγίου Δημητρίου 6, Βέροια
Τηλ. 2331023001
Βρείτε μας στο facebook: Αλκή Language School

Σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας για τη σχολική χρονιά 2020 - 2021! Από Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 έως και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020.
  • Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή: 19:00 - 21:00
  • Τρίτη - Πέμπτη: 11:00 - 13:00





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ