Quantcast

http://picasion.com/

Καλοκαιρινή γιορτή λήξης για τον ΑΠΣ Βερόη

Την τελετή λήξης της γυμναστικής περιόδου πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου ο «Α.Π.Σ. Βερόη» Βέροιας, κλείνοντας την φετινή χρονιά με έναν διαφορετικό τρόπο από τον καθιερωμένο και καλωσορίζοντας το καλοκαίρι με μία γιορτή και την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καθώς και στα τμήματα υποδομής. Οι μικροί ακροβάτες συναντήθηκαν όλοι μαζί μετά από καιρό, γεμίζοντας τον χώρο με παιδικές φωνές και χαμόγελα.

Την εκδήλωση την άνοιξε η υπεύθυνη προπονήτρια κ. Έλσα Παπαδοπούλου καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους και ενημερώνοντας τους για την καλοκαιρινή προετοιμασία που θα ακολουθήσει. Τον λόγο έπειτα πήρε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευδοξία Νούλα, όπου κι αυτή με την σειρά της καλωσόρισε τον κόσμο και ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την μεγάλη συμμετοχή και την στήριξη τους. Τέλος έδωσε ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι και με υγεία να επιστρέψουν δυναμικά από τον Σεπτέμβρη στους προπονητικούς και αγωνιστικούς χώρους με επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου όπου και πραγματοποίησε τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων στους μικρούς ακροβάτες.

Δείτε φωτογραφίες:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ