Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλό ταξίδι Παύλο...

Έφυγε σε ηλικία 34 χρονών
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Βέροιας μετά την τραγική είδηση για τον ξαφνικό χαμό του Παύλου Κυζιρίδη σε τροχαίο. Ο 34χρονος Παύλος «έφυγε» το μεσημέρι της Κυριακής 7 Ιουνίου σε τροχαίο δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο.
Ήταν περίπου 12 το μεσημέρι όταν η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για όχημα που βγήκε εκτός δρόμου και έκανε βουτιά σε χαράδρα πολλών μέτρων, στην επαρχιακή οδό Βέροιας Κοζάνης (δείτε εδώ). Λίγη ώρα αργότερα, η ταυτότητα του οδηγού που έχασε τη ζωή του άρχισε να γίνεται γνωστή, με το τραγικό νέο για τον τόσο ξαφνικό χαμό του Παύλου να ταξιδεύει γρήγορα μεταξύ των φίλων του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.
Ο Παύλος γνώριζε καλά τον δρόμο. Την έκανε πολύ συχνά αυτή τη διαδρομή. Κι όμως αυτή τη φορά, χωρίς κανένας να γνωρίζει ακόμα το πώς και το γιατί, αυτή η διαδρομή στάθηκε μοιραία και αυτή τη φορά δεν επέστρεψε. Ο Παύλος «έφυγε» ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη πόλη.

Συγγενείς, συνεργάτες και πολλοί φίλοι του Παύλου, όλοι σοκαρισμένοι ακόμα, τον αποχαιρετούν μέσα από τα social media. Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά, ακόμα και όσοι τον γνώριζαν από το ψητοπωλείο «Γιάννης» όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος, όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν. Ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, ένα από τα καλύτερα παιδιά της Βέροιας, όπως πολλοί τον χαρακτηρίζουν, που όλοι θα θυμόμαστε για το χαμόγελό του και τον ευγενικό του χαρακτήρα. Η σελίδα του στο facebook γέμισε με μηνύματα θλίψης και λόγια παρηγοριάς προς την οικογένεια και τους οικείους του. 

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 9 Ιουνίου το απόγευμα. Μέχρι τότε, ως ένδειξη πένθους, το κατάστημα «Γιάννης» θα παραμείνει κλειστό.

Καλό Παράδεισο. Συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ