Quantcast

http://picasion.com/

Γεωργιάδης: «Με σωστές αποφάσεις, η Βέροια να βρεθεί εκεί που αξίζει»

Για την παρουσία του στον πάγκο της Βέροιας τους τελευταίους μήνες, την ανάγκη αναδιάρθρωσης με «αποκατάσταση» των Ημαθιωτών στην παραπάνω κατηγορία με επιχειρήματα και την επόμενη μέρα μετά την πανδημία, μίλησε ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Κώστας Γεωργιάδης. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του 41χρονου Θεσσαλονικιού τεχνικού, που ακόμα δούλεψε με επιτυχία σε Αγροτικό Αστέρα (Β΄ Εθνική), Απόλλωνα Πόντου (συνεργάτης του Δημήτρη Καλαϊτζίδη) και Τρίγλια (ιστορική άνοδος πέρυσι) και πρόσφερε πολλά και ως παίκτης στους Βεροιώτες:

«Ήταν μια χρονιά που μπορεί να μας διδάξει όλους, να γίνουμε πιο σοφοί και έμπειροι, διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες. Όλοι έχουμε μερίδιο, όπως στην επιτυχία έτσι και όταν δεν κυλά η χρονιά επιτυχώς. Όλοι έχουν ευθύνες, έτσι και εγώ. Έγιναν λάθη από αρκετές κατευθύνσεις.

Κάναμε όμως μια συγκροτημένη προσπάθεια, που χωρίζεται σε δυο σκέλη. Την αντεπίθεση του πρώτου διαστήματος, που μας «έβγαιναν» τα θετικά αποτελέσματα και πατήσαμε σύντομα στη δεύτερη θέση και ακολούθως η διαφορετική συνέχεια, όταν δεν έρχονταν οι βαθμοί, παρά τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη ροή των ματς. Δεν παίρναμε αυτό που δικαιούμασταν και γι’ αυτό συνετέλεσαν αρκετοί παράγοντες.

Η Βέροια είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μου που είμαι εδώ, το είπα και όταν ανέλαβα. Μακάρι οι αρμόδιοι να πάρουν τις σωστές αποφάσεις συνολικά για το ποδόσφαιρο και η Βέροια να βρεθεί στη δεύτερη κατηγορία, το αξίζει. Με βάση την περσινή άνοδο, όταν λόγω της τότε αναδιάρθρωσης έπαιξε ξανά τρίτη κατηγορία και με βάση το ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν λόγω κορωνοϊού. Υπήρχαν τρεις αγωνιστικές και μαθηματική ελπίδα. Καλό είναι να μην καταδικάζεται κανείς, μένοντας εκτός στόχων εξωαγωνιστικά.

Πρέπει να δούμε το γενικό συμφέρον και καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, από πιο σφαιρική σκοπιά, για την αποκατάσταση ιστορικών ομάδων, μείωση κόστους και μετακινήσεων και κυρίως την ανάδειξη νέων Ελλήνων παικτών, είναι ευκαιρία λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται.

Στη Βέροια πάντως υπάρχει ακόμα στασιμότητα. Έχει «παγώσει» ο σχεδιασμός, κάτι λογικό, αφού προέχει να ξεκαθαρίσει η κατηγορία συμμετοχής, για να πάρει μετά σκυτάλη ο νέος προγραμματισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ